Stryktipset: Armenien är en given spik

Landslagshelg och risk för svag utdelning. Men vi har jackpott och missar någon av storfavoriterna finns ändå chans till en hyfsad slant. Jag hoppas att Italien och Polen missar!

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Klicka på länk under Länkar till höger.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Idéer:

  • Sverige är faktiskt rimligt streckade sett till sannoliksfördelningen enligt oddsmarknaden. Men nästan 90 procent är såklart otroligt mycket. Jag spikar trots det.
  • Lagerbäck och Norge kan mycket väl få med sig ett kryss mot Spanien, men nu har krysset streckats till 28 procent och då kanske tvåan ska spikas trots allt? Men oddsmarknaden har faktiskt spelat Norgesidan sedan i torsdags när Spanien hade medelodds 1.49! Jag plockar nog x2.
  • Italien kör säkert över Grekland, men till 84 procent garderar jag med krysset. Italien behöver inte segern och då kan de möjligen råka spela 0-0 eller 1-1. Frågan är med vilken inställning Grekland kommer. Flera storstjärnor är petade. Ett sätt att svetsa samman ett lag?
  • Bosnien kanske är en tänkbar spik. De är ett tydligt hemmalag. Men Finland är nog svårslagna ändå.
  • Rumänien slår gissningsvis Färöarna, men jag är sugen på att ta med krysset eftersom förhållandena i Torshamn kan vara tuffa. Till 78 procent är tvåan inte spelvärd.
  • Armenien i matchen under har liknande förutsättningar enligt oddsmarknaden, men är betydligt lägre streckad. Armenien är en given spik, Rumänien är inte lika given.
  • Polen är bra, men jag tycker inte riktigt att de imponerar. Nordmakedonien har verkligen spelat till sig en chans. Men de behöver nog en poäng idag då. 1x.
  • Jag såg delar av Ungerns match mot Kroatien och vilka misstag ungrarna gjorde vid Kroatiens mål! Nu behöver de verkligen en seger och Azerbajdzjan hemma är något annat än Kroatien borta. Etta!

Lycka till!

Stryktipset: Armenien är en given spik
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *