Stryktipset: Gå emot Nottingham

Stryktipsdags och det är en mycket intressant kupong trots att vi inte har någon jackpott denna vecka.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Klicka på länk under Länkar till höger.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

  • Jag spikade krysset i Burnley – Everton i torsdags och är fortfarande sugen. Veckans mest sannolika kryss enligt oddsmarknaden.
  • Liverpool är såklart otroligt bra, men de har inte imponerat på slutet trots vinster. Leicester är bra. 1x.
  • Jag spikade Watford i torsdags och funderar fortfarande på om jag ska göra så idag. Stor respekt för Sheffield United. MEN jag har känsla för ettan och till 47 procent är spiken intressant.
  • AIK till 83 procent spikar jag aldrig trots att de såklart ska vara stora favoriter. Spelet krånglar för AIK och Örebro är inget skitlag. Dock risk att bortalaget luftar alltför mycket nya killar eftersom de inte har något att spela för, men garderingen handlar inte om Örebro, det är AIK som inte har något fungerande anfallsspel.
  • Jag spikade Leeds i torsdags, men till 65 procent blir jag väldigt tveksam. Speciellt eftersom oddset på tvåan har höjts (från i snitt 1.67 i torsdags till 1.79 nu!). Millwall är bättre hemma än borta.
  • Derby till 61 procent känns inte bra alls. Det krånglar på och vid sidan av planen i Derby.
  • Derbygrannen Nottingham har blivit sanslöst överstreckade. Jag spelar x2 utan att tveka i match 11. Jag tycker mig skönja en liten formdipp hos Forest när jag studerar statistik och läser om deras senaste matcher.
  • Sheffield Wednesday spikade jag i torsdags och trots att de blir överstreckade tar jag ställning här idag också och lämnar ettan ensam. Någonstans måste jag singelstrecka…

Lycka till!

Stryktipset: Gå emot Nottingham
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *