Halmstad har blivit för stora favoriter på Stryktipset

Idag kommer mitt inlägg sent, men det betyder samtidigt att fördelningarna nog inte kommer hinna ändras särskilt mycket till spelstopp. Idag har Halmstad blivit för hårt streckade.

Jag har skrivit mer ingående kring kvällens Stryktips på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Några korta tankar:

  • Peru är inte alls dåliga och har inte förlorat fjorton matcher! Jag tycker det är märkligt att Sverige är favoriter här. Spelvärdet finns helt klart i x2.
  • Frankrike är kvällens solklart mest sannolika vinnare. De har blivit något överstreckade, men jag tror jag spikar ändå. Klasskillnaden är för stor.
  • Halmstad är såklart stora favoriter och ska så vara, men de har blivit lite för hårt streckade och jag ser spelvärde i krysset.
  • Vid en jämförelse mellan odds och streck är enkelettan given i Torn – Tvååker, men samtidigt har jag spikat krysset tidigare i veckan. Jag vänder nog nu och spelar enkelettan eller 1x.

Lycka till!

Halmstad har blivit för stora favoriter på Stryktipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *