Stryktipset: Spelvärde och möjliga spikar i IFK Värnamo och Rosengård

Såhär i VM-tider är det ganska trevligt att tippa svenska division 1-fotboll och en toppmatch från Damallsvenskan. Idag ser jag riktigt fint spelvärde och möjliga spikar i IFK Värnamo och Rosengård och funderar på varför oddsen på Skövde sjunkit ordentligt under veckan.

Jag har skrivit mer ingående kring kvällens Stryktips på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Så, några tankar till dagens matcher:

  • IFK Värnamo är favoriter enligt oddsmarknaden, men på Stryktipset ligger strecken relativt jämnt. Jag borde spela 1x här men funderar ordentligt på enkelettan med tanke på streckfördelningen.
  • Örgryte är veckans mest streckade och bör väl vinna, men jag ser oerhört spelvärde i krysset och spelar 1x.
  • I Skövde – Eskilsminne har jag inte hunnit läsa på ännu, men jag observerar att oddsen på hemmaseger sjunkit ordentligt sedan tidigare i veckan och att det kanske finns ny info om varför. Kolla upp!
  • Rosengård är favoriter enligt oddsmarknaden men trots det ganska understreckade. Jag har feeling för tvåan och spikar trots att Caroline Seger är skadad. Observerar att matchstart är klockan 22 och att matchen spelas i Kiruna (inför förväntad ganska stor publik).

Lycka till!

Stryktipset: Spelvärde och möjliga spikar i IFK Värnamo och Rosengård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *