HBK, Täby, Torn, Molde och FCK osexiga tecken på Stryktipset

Vi har en härlig liten jackpott på veckans Stryktips och med tanke på att det fortfarande är sommaromsättning kan det finnas riktigt fina möjligheter att hitta värde på kupongen.

HBK, Täby, Torn, Molde och FCK är alla kraftigt överstreckade favoriter just nu och känns osexiga. Jag kommer kanske ta bort någon av dem helt, men framför allt kommer jag nog sätta villkor på att inte alltför många får vinna. Det gäller dock att hitta rätt balans och tillåta några överstreckade tecken för att inte leta alltför svåra rader. Molde eller FCK spikas kanske av mig på Stryktipset. Men absolut inte båda.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till alla tretton matcher:

 1. BP tycker jag är en intressant chansspik borta mot Degerfors. Knappa favoriter, men inte överstreckade. Bättre i grunden än Degern.
 2. Halmstads BK har naturligtvis fin chans i hallandsderbyt mot Varbergs BoIS, men de streckas väldigt hårt om vi ska ge oddsmarknaden rätt. Varberg kommer sälja sig dyrt ikväll och förhoppningsvis hinner de båda anfallsförvärven bli spelklara.
 3. Vasalund kan möjligen lämnas ensam. Men de får inte sticka iväg långt över 60 procent.
 4. Jag tror att Täby FK har fin chans hemma mot Motala AIF, men de streckas alldeles för högt. Jag funderar vidare på om jag ska gardera eller helt gå emot.
 5. I Eskilsminne – Trollhättan streckar jag från höger med tanke på hur streck och odds ligger nu.
 6. Norrby jan vara en rolig spik. Jag tror att jag tar den!
 7. Oddset på Torns IF har höjts kraftigt sedan igår och som det ser ut nu känns x2 givet mot Ljungskile.
 8. I Tvååker – Åtvidaberg tar jag nog ett-tvåan.
 9. Jag trodde inte riktigt att Molde skulle bli så kraftiga favoriter som de är nu. Men i ligaspelet är de brutala för tillfället och Stabaek är det motsatta. Jag tar singeltvåan eller x2.
 10. I Vejle – FCK känns singeltvåan ännu sämre med tanke på att FCK inte riktigt varvat upp ännu. Men ettan känns avlägsen. x2!
 11. HJK känns vettig med tanke på streckfördelningen på Stryktipset.
 12. Breidablik kan vara ett spikförslag, men Stjarnan har varit ganska bra på slutet och det här är ett lokalderby. Krysset får plats.
 13. Fluminense singlas nog! Möjligen 1x.

Lycka till!

HBK, Täby, Torn, Molde och FCK osexiga tecken på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-07-29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *