Undvik alltför många ettor på Stryktipset

Jackpottomgång med England tillbaka på Stryktipset! Som vanligt är The Championship svårlöst och en premiäromgång gör det inte lättare. Jag kommer att försöka hitta spikar i de svenska matcherna och gardera så mycket det går i England.

Just nu är samtliga tretton ettor något överstreckade… Det kan så ut så ibland tidigt under veckan, men nu är drygt 6 miljoner omsatta och då brukar kupongen har satt sig hyfsat korrekt. Det kommer att krävas att några ettor utesluts från kupongen för att skapa spelvärda rader.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton funderingar:

 1. Blackburn kommer med stor sannolikhet inte alls få en lika fin säsong denna runda som förra. West Brom är svårbedömda. Till de här strecken tar jag x2 i match 1.
 2. Jag tror att Bristol City är lite bättre än Preston North End i år. Stannar ettan under 55 procent tar jag 1x. Sticker den iväg kan det möjligen bli x2 istället.
 3. Middlesbrough är av många tippade att kriga om direktuppflyttning, men Millwall ser också bra ut. Jag vågar inte vaska ettan, men den ska garderas.
 4. Hull ser bättre ut än på många säsonger. Norwich verkar vara sämre än på länge. Helgardering eller x2.
 5. Huddersfield har en av ligans svagaste trupper. Plymouth kommer in med energi, men också en intressant tränare och intressant spel. Starka hemma! Jag tar nog 1x i match 5, men det skulle kunna vara en sund spik också.
 6. Rotherham har lägst budget i ligan och tippas i alla tips jag sett (som vanligt?) att hamna jumbo denna säsong. Historiskt plockar de sina på på hemmaplan. Stoke är som alltid svårbedömda, men stannar ettan kring 62 procent spikar jag. Men går den upp mot 65 får jag tänka om.
 7. Birmingham ser intressantare ut än på många år. Har värvat vettigt, men framför allt ser de nya ägarna och den nya VD:n stabila ut. Jag tar absolut med krysset i match 7, men funderar på om jag ska chansa bort ettan helt.
 8. QPR däremot ser inget vidare ut inför säsongen. Det blir strid om kontraktet om inget händer de kommande veckorna. Watford ser också försvagade ut, men på en annan nivå… Jag streckar från vänster, men tar nog med krysset åtminstone.
 9. FCK kommer gissningsvis att streckas kring 80 procent till slut. Jag garderar och troligtvis med krysset även om tvåan har det absolut bästa spelvärdet.
 10. Spik Karlstad, som har förbättrats ordentligt under Kjell Jonevret.
 11. Jag singlar nog Vasalund också trots att de är ojämna. Förra veckans svaga resultat speglar inte riktigt matchbilden. Ska vara bättre än Hammarbys talanger.
 12. Ariana är också ett vettigt spikförslag. Veckans näst bästa (efter Karlstad) just nu.
 13. För mig är det givet att strecka från höger i match 13. Norrby är bättre än Vänersborg.

Lycka till!

Undvik alltför många ettor på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-08-05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *