Jackpott på Europatipset

Tips 1: Streck vs sannolikhet på Stryktipset för samtliga omgångar 2017.

Tips 2: Beskrivning av hur beräkna utdelning på Stryktipset.

Tips 3: Rättningsmall för Stryktipset plus V75, V86, V64 och V65.

ONSDAG KL 17:00: JACKPOTT PÅ EUROPATIPSET – INLÄGGET UPPDATERAS NEDAN!

bada_pengar_jackpott_europatipset
Matthew Ghent, före detta målvakt i Aston Villa, flippade ut med rikedommen.

Det är dags för jackpott på Europatipset och därmed läge att hitta rader med bra spelvärde. Som jag brukar göra på Stryktipset utgår jag från hur strecken ligger och väger detta mot sannolikheten för respektive tecken, se nedan. Sannolikhetsfördelningen plockas från medeloddsen på oddsportal.com.

Vi observerar att storfavoriterna som vanligt är överstreckade och kan man hitta rätt skräll mot Djurgården, Elfsborg, Helsingborg, PSG eller Napoli är det läge för finfina pengar. Det kan dock finnas fint värde även om de flesta storfavoriterna vinner eftersom det är ……….. jackpott på Europatipset denna onsdag!

Finast värde finns ju kanske i krysset och tvåan i Helsingborg mot Brommapojkarna. Helsingborg är ohyggligt stora favoriter enligt både streck och medelodds, men det är helt klart ”ännu värre” bland strecken. Det är sällan man ser över 90% av strecken på ett lag. Troligtvis vinner ju HIF och frågan är om man ska ”slösa” bort streck på hopplösa BP, jag tror inte det blir så i mitt fall men har inte helt bestämt mig.

Andra fina värden finns, i mitt tycke, i Gefle som såklart troligen inte vinner men 6% känns sjukt lågt, kanske också i Halmstad mot hårt matchande MFF samt i Palermo som möter ett Napoli i kris.

Väger man streck vs sannolikhet från spelbolagen kanske AIK, IFK Göteborg och Athletic Bilbao är sunda spiktvåor. Möjligen också Wolfsburg.

Jag spelar sällan Europatipset längre, men när det är jackpottomgång känns spelvärdet fint och det blir nog ett lir imorgon.

—————————————————————-

ONSDAG KL 17:00: JACKPOTT PÅ EUROPATIPSET. UPPDATERING!

Jag tog fram en ny fördelning för hur det ser ut nu, ca två timmar till spelstopp:

Ja
Jackpott på Europatipset! Streck- vs sannolikhetsfördelning knappt två timmar till spelstopp.

Inga jätteförändringar, värdet på bl.a. Gefle och Torino har möjligen sjunkit en aning, medan en liten ökning av medeloddset på BP har höjt kvoten mellan sannolikhet och streck en hel del.

Jag kommer chansa på att AIK, med Nabil Bahoui tillbaka i matchtruppen, kommer vända sin negativa trend och vinna borta mot ett vilt kämpande Mjällby.

Vidare chansar jag stort och hoppas att Napolis tunga spel fortsätter och plockar x2 i match 9. Robin Quaison ryktas starta för Palermo!

Jag har inte bestämt mig i Helsingborgs match, men det lutar nog åt en ”tråkig” etta.

IFK Göteborg må ha värdet, men den säkra tvåan väljer jag bort. Har inte helt bestämt mig hur min halvgardering ska ligga där.

”Mitt” Djurgården garderar jag nog med ett kryss, tycker att 18% är ganska bra där, trots att DIF ser bra ut för stunden och Falkenberg inte.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *