Jag går emot GIF Sundsvall på Stryktipset

Tidigt stryktipsinlägg idag eftersom jag fått för mig att springa Bocksten Trailrun idag (men bara 12 km). Kolla därför en extra gång om streck eller odds ändrats mycket längre fram under dagen.

Efter förra veckans favoritbetonade omgång tror jag att det blir fin utdelning på Stryktipset idag. Dels är det lite jackpott, men framför allt är det en riktigt lurig kupong. Jag väljer bland annat att gå emot GIF Sundsvall och att tippa ett hopplöst formsvagt Landskrona BoIS.

Varje torsdag (fredag denna vecka) skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2. Klicka på länk under Länkar till höger.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Jag observerar att:

  • Falkenberg har finfint spelvärde vid jämförelse mellan streck och odds. Antagligen har många stryktipsspelare inte kolla på att Elfsborg har tre spelare avstängda. När matchen dessutom är på gräs spelar jag 1x.
  • GIF Sundsvall är alldeles för hårt streckade. Med tanke på hur läget är i klubben tycker jag att krysset och tvåan är otroligt spelvärda.
  • Gefle har streckats ned för mycket. Spelvärde i tvåan.
  • Karlstad är överstreckade favoriter, men jag spikar ändå. Svårt att hitta vettiga enkelstreck på något annat ställe på kupongen och en storfavorit får jag ta. Rynninge läcker.
  • Utsikten är bättre än Landskrona, men på bortaplan är Kiken inte lika starka. Oddsmarknaden har Landskrona som favoriter och oddset på BoIS har gått ned sedan i torsdags. Etta och kryss!
  • Trollhättan ska väl bara slå Lund, men här har Lund inget att förlora och kanske släpper ängslan. De är nog lite bättre än vad tabellen visar och med tanke på streckfördelningen tar jag med krysset.
  • Åtvidaberg spikar jag inte.

Lycka till!

Stryktipset streck vs sannolikhet: Jag går emot GIF Sundsvall
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 26 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *