Jag vaskar några av Leeds, Wolves, Birmingham, Huddersfield och Swansea på Stryktipset

Jackpottomgång och svårlöst på Stryktipset gör att det finns goda möjligheter till fin utdelning igen.

Sent inlägg idag, vilket gör att odds och streckfördelning satt sig lite bättre. Men fortsätt hålla utkik hela vägen fram mot spelstopp.

Dagens bästa drag kommer troligen bli att välja bort Huddersfield, som överstreckats ordentligt.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

 1. Än så länge streckas inte Manchester City alltför illa. Singelstreck!
 2. Jag litar inte en sekund på Manchester United och West Ham är bra. Helgardering eller så plockar jag bort krysset till dessa streck och odds.
 3. Leeds har en fin seger bakom sig, men skadeläget är oroande och Patrick Bamford, som såg ut att vara på väg tillbaka har fått ett bakslag och är fortsatt borta. Till de här strecken plockar jag bort ettan i match 3. Tror att Leeds kan passa Newcastle ganska bra.
 4. Wolves är bra, men Brentford har hög högsta höjd. Till de här strecken ska både ettan och krysset med. Frågan är om tvåan får plats på kupongen.
 5. Både Blackpool och Millwall dras med skador. Millwall är bättre i grunden och får lite högre streckvärde. Trots bortaplan spelar jag x2.
 6. Bournemouth ska ha bra chans hemma mot Hull, men imponerar inte kraftigt. Jag nöjer mig med krysset som gardering. Det blir mer streckvärt än tvåan som det ser ut just nu.
 7. Varken Birmingham eller Barnsley är bra just nu, men till de här strecken spelar jag nog x2.
 8. Coventry kan vara en spik i brist på annat, men QPR ska verkligen inte underskattas. Jag vill gardera, men ”tvingas” kanske lämna ettan ensam.
 9. Jag har stor tro på skrällchans för Reading hemma mot Huddersfield. Tre viktiga spelare är nog tillbaka här och det kan vara början på en vändning (håll koll på startelvan). Högintressanta till 26 procent just nu.
 10. Sheffield United-Luton är så gott som korrekt streckad. Låt magkänslan avgöra!
 11. Fulham kör över det mesta och ska såklart vara favoriter borta mot Stoke. Men jag tycker att hemmalaget är bra och jag letar sätt att gardera här.
 12. Preston har varit förbättrade under ny manager och jag letar skräll i match 12.
 13. West Brom är inte att lita på, men ska såklart ha toppchans hemma mot Peterborough. Men 83 procent är otroligt högt och hittar jag sätt att gardera kommer jag göra det.

Lycka till!

Jag vaskar några av Leeds, Wolves, Birmingham, Huddersfield och Swansea på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-01-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *