Leeds, Everton och Man United mest överstreckade på dagens Stryktips

Intressant omgång på Stryktipset denna gång och som vanligt är Leeds överstreckade. Denna gång bland annat tillsammans med Everton och Manchester United och jag garderar troligtvis alla tre. Fina möjligheter till utdelning denna vecka alltså och till det kommer extra jackpottpengar.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar:

  • Everton har streckats ordentligt under fredagen och lördag morgon och, trots att jag verkligen tror att de vinner och har spelat Everton -1 på oddsmarknaden tidigare i veckan, tycker jag nog att 84 procent på ettan är lite väl mycket.
  • Jag spikade krysset i Brighton – Leicester i torsdags trots att lagen spelar kryss sällan. Oddsmarknaden visar nu att veckans mest sannolika kryss återfinns i match 2.
  • Manchester United ska såklart också vara favoriter, men 80 procent mot ett svårspelat Crystal Palace är för mycket. Åtminstone krysset är givet tycker jag och några rader med tvåor bör med på lite större system tycker jag.
  • Manchester City är också ordentligt hårt streckade, men vid jämförelse med oddsmarknaden inte så farligt överstreckade. Trots bortaplan spikar jag City.
  • Leeds är nästan alltid överstreckade, så också denna gång. Leeds är bra, men formen är tveksam.
  • Jag spikade Millwall i torsdags och de har blivit lite hårt streckade, men ändå inte så farligt. Jag tror att jag låter ettan vara ensam idag också.

Lycka till!

Leeds, Everton och Man United mest överstreckade på dagens Stryktips
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 47 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *