Manchester United fortsätter garderas på Stryktipset

Dagens kupong på Stryktipset bjuder på lite intressanta tecken och en hel del överstreck. Mest överstreckad idag är nog Queens Park Rangers. Manchester United har också streckats relativt hårt och det tycker jag är märkligt.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Några korta tankar kring dagens Stryktips:

  • Southampton är inte bra, men de har haft en hel del marginaler emot sig. Inget att förlora mot United nu och med tanke på vad bortalaget visar upp tycker jag att 60 procent på tvåan är på tok för mycket.
  • Manchester City har streckats på ordentligt mot ett bra Bournemouth. Jag spikar nog trots det, men 6 procent på krysset är intressant. Kanske plockar jag ändå med det på några av mina rader.
  • Marko Arnautovic är fortfarande osäker till spel för ett i övrigt skadedrabbat West Ham och han är viktig. Men oavsett det är 22 procent på tvåan bra och med storstjärnan till spel är det otroligt bra. Kika in startelvorna i match 4.
  • Queens Park Rangers är formstarka, men 70 procent är för mycket. Jag garderar tidigt.

Lycka till!

Manchester United fortsätter garderas på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 48 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *