Mängder av favoriter överstreckade på Stryktipset

Det är återigen dags för jackpott på Stryktipset. Mängder av favoriter är överstreckade och missar några stycken av dem kan det bli riktigt fina pengar. Jag garderar eller går helt emot Sheffield Wednesday, Preston, Cardiff, Fulham och Derby.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några observationer:

  • Liverpool ska såklart garderas här för fin utdelning. Norwich är bättre än raden på slutet. Men jag ”tvingas” nog spika Liverpool ändå.
  • Leeds har slutat att bli överstreckade de senaste månaderna. Jag är inte säker på att oddsmarknaden är rätt ute här, men samtidigt har Leeds varit betydligt bättre än vad resultaten visat på slutet (matchen mot Nottingham Forest exkluderad). Det blir nog spik på Leeds till slut.
  • Sheffield Wednesday tycker jag ser sorliga ut. Till 53 procent tycker jag inte ettan är intressant. Jag singelkryssade i torsdags.
  • Preston är alltför hårt streckade trots att de är ligans bästa hemmalag än så länge. Millwall har höjt sig ordentligt i år.
  • Cardiff är bara att gå emot när de streckas till 68 procent.
  • Fulham ska såklart bara slå Barnsley, men till 83 procent går det inte att singelstrecka i Championship.
  • Derby har också streckas för hårt och måste garderas.

Lycka till!

Mängder av favoriter överstreckade på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 7 år 2020

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *