Middlesbrough har blivit alldeles för hårt spelade på Stryktipset

Dags för nytt stryktipsinlägg och jag hoppas att det blir vettigt. WordPress har uppdaterat sin layout och jag blir helt förvirrad.

Det finns spelvärde i en hel del matcher och flera favoriter har blivit för hårt streckade. Bland dem Manchester United och framför allt Middlesbrough.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Tankar:

  • Chelsea är favoriter enligt oddsmarknaden, men streckfördelningen ligger jämnt. Det gör att jag tar x2. Observera dock att jag hört flera spelexperter säga att det finns oddsvärde i Arsenal här. Bland annat min senaste poddlysning Premier League Betting Edge. (Amerikaner som snackar engelsk fotboll, jag vet… Men intressant med deras modellbaserade idéer.)
  • Jag kommer spika Liverpool trots att de är riktigt hårt spelade.
  • Manchester United ser lite mer överstreckade ut än Liverpool och här chansar jag med ett garderingskryss.
  • Newcastle är en del överstreckade och jag funderar på att spela singelkrysset, men har samtidigt en del känsla för ettan. Podcasten länkad till ovan ser dock Cardiff +0.5 som veckans bästa spel!
  • Middlesbrough spikade jag i torsdags, men de har blivit alldeles för hårt streckade nu och krysset måste med till utgångsettan. Den med fett system kör helgardering och de riktigt våghalsige spelar x2.
  • QPR är bra, men Preston är inte dåliga och 61 procent på ettan är för mycket.
  • Sheffield Wednesday – Wigan är relativ jämn på förhand enligt oddsmarknaden, men ettan spelas hårt på Stryktipset. Jag singlar krysset eller tar kanske x2 trots Wigans katastrofala bortafacit.
  • Leeds är riktigt bra, men inte helt att lita på. Stoke har helt klart material för att störa och nu har deras nya manager haft några ytterligare dagar med laget. Jag vill helgardera.

Lycka till!

Middlesbrough har blivit alldeles för hårt spelade på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 3 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *