Norwich med toppchans enligt stryktipsspelarna

Jag tyckte att stryktipsomgång åtta för året bjöd på mycket matcher från Premier League med sex stycken, men vecka nio bjuder faktiskt på sju. Till det jackpott och Stryktips-SM så jag gissar att omsättningen blir fin.

Flera stora favoriter är ordentligt överstreckade av stryktipsspelarna. Exempelvis Norwich, som streckas något sanslöst om oddsmarknaden värderar matchen korrekt. Ett exempel att lösa dessa matcher kan vara att spela med villkor att minst en och max två av Tottenham, Liverpool och Norwich får vinna. Kanske ska Aston Villa läggas till här också på något sätt.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar om Stryktipset på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Tretton snabba:

 1. Jag tycker att Aston Villa ser bra ut igen och Luton har stora skadebekymmer. Men 72 procent på tvåan just nu är åt skogen. Det kan faktiskt bli att jag vaskar tvåan här. Antingen 1x eller x2 beroende på hur svårt jag spelar längre ner i kupongen. Sjunker tvåan ner mot 65 procent kring spelstopp väljer jag högersidan direkt.
 2. Jag vaskar gärna Chelsea så ofta som möjligt. Troligtvis i eftermiddag.
 3. Det tar emot att singla Tottenham till nära 80 procent. Men samtidigt får jag inte spela alldeles för svårt. Troligtvis gardering med villkor tillsammans med några andra favoriter.
 4. Lite samma resonemang kring Liverpool.
 5. Oddset på Newcastle har sjunkit sedan igår. Det tar emot, men kanske kan ettan vara en sund spik trots att Wolves är jättebra just nu.
 6. I Everton – West Ham är det bara att välja enligt magkänslan!
 7. Fulham streckas lite för hårt hemma mot självaste Brighton. Just nu trycker jag att x2 är ett enkelt val, men vänta in spelstopp.
 8. Jag valde Southampton som veckans spik igår och tror faktiskt att jag står fast vid det än så länge. Men vid 63 procent börjar det snart bli lite stretchat…
 9. Jag har känsla för feeling för Millwall hemma mot Watford, men till de här strecken vänder jag troligtvis på klacken. Kan vi få två spelvärda streck men ändå ha kvar 60 procents sannolikhet att träffa rätt är valet enkelt.
 10. Jag tror verkligen att Norwich kör över Sunderland, men å andra sidan är hemmalaget inte att lita på och Sunderland kanske vänder snart nu när Beale varit borta ett tag som manager. Känsla för Norwich och ett toppenspel på oddsmarknaden, men på Stryktipset bör ettan nog vaskas. Jag garderar nog med villkor istället.
 11. Preston – Hull är lurig. Jag singlade krysset igår och är fortsatt sugen…
 12. Jag tog ett-tvåan igår i Stoke – Middlesbrough och kan tänka mig det igen. Men krysset känns troligt……..
 13. Jag tror att Swansea slår Blackburn, men tvåan är spelvärd. Etta och tvåa i match 13.

Lycka till!

Norwich med toppchans enligt stryktipsspelarna
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2024-03-02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *