Oddset på Stoke stiger – spelvärde på Middlesbrough på Stryktipset

Finfin jackpott igen på Stryktipset och chans till hyfsade pengar om någon av de större favoriterna missar. Jag tror att jag sänker variansen (och eventuell utdelning) en aning genom att spika både Chelsea och Liverpool.

Görs så så måste övriga favoriter garderas eller väljas bort. Jag garderar nog Manchester United och garderar garanterat Arsenal. Jag tycker att Stoke har något bra på gång, men till de här strecken är det bara att välja bort ettan i match 12.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Upptäckter vid jämförelser mellan streck och odds:

  • Chelsea är inget bra just nu, men Leeds saknar viktiga spelare och då bör de inte räcka till på Stamford Bridge. Stannar ettan under 83-84 procent någonting spikar jag.
  • Liverpool är otroliga just nu och de ska inte tappa poäng här heller trots att Aston Villa är på kraftig uppgång. Jag resonerar liknande som i Chelseas match här. Om det blir spik på båda MÅSTE några favoriter nedan garderas eller kanske helt väljas bort.
  • Manchester United skulle kunna vara en vettig spik om Chelsea och/eller garderas. Norwich är inget bra defensivt och United bör hitta målet. Jag väljer nog x2 ändå. Svårt att lita på Man United redan.
  • Arsenal litar jag inte ett dugg på. Alla tecken!
  • Jag håller Birmingham lite före Cardiff, men till de här strecken och oddsen är det bara att spela x2.
  • Derby kan vara en rolig chansspik trots att de streckas lite för hårt. Men krysset till 29 procent är intressant.
  • Fulham är jättebra, men denna matchen kan passa Luton bra. Alla tecken om du har råd. Vid gardering är 1-2 mycket mer spelvärt än x2!
  • Jag tror att Millwall har toppchans borta mot Peterborough och spikade i mitt system på 1×2.se igår. Men till de här strecken får jag tänka en runda till.
  • Preston har ny manager och det tror jag är positivt. Men till 69 procent är det bara att gardera eller helt välja bort ettan.
  • Oddset på Stoke har höjts sedan igår och matchen är helt jämn enligt oddsmarknaden. Jag gillar Stoke, men till de här strecken måste jag nog välja x2. Middlesbrough har något på gång.
Oddset på Stoke stiger - spelvärde på Middlesbrough på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-12-11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *