Spika Wolves på dagens Stryktips

Redan lördag igen och det är dags för en ny stryktipsomgång. Förra veckan var jag väldigt rätt ute och satt med tretton rätt i ramen på åtta halvgarderade, men jag fick ”bara” tolv rätt på mina 29 inlämnade rader. Oavgjort för Leeds hade fixat biffen.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Idag har vi inte Jackpott och lämnar jag in alls blir det ett litet system igen. Det är FA-cupomgång vilket gör ordentlig påläsning och studerande av startelvor intressant. Jag tror det blir en dag ute i solen istället.

Några tankar:

  • Liverpool är inte så farligt överstreckade men det finns värde i krysset och det skulle ju rensa gött. Invänta startelvor.
  • Millwall ser ut att ha blivit alldeles för stora favoriter hemma mot Rochdale. 78 procent av strecken men ”bara” 61 procents chans till vinst enligt oddsmarknaden.
  • West Ham är faktiskt nederlagstippade borta mot Wigan enligt oddsen. Trots det ligger favoritskapet på West Ham enligt strecken. Kan det vara så att de förväntas ställa upp med ett b-betonat lag? Kika startelvor innan inlämning!
  • Wolves är något så ovanligt som icke överstreckade favoriter. Jag tycker att enkeltvåan i match tretton känns vettig!

Lycka till!

Spika Wolves på dagens Stryktips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *