AS Eupen har fint värde på Europatipset

Det är onsdag eftermiddag och det är dags för Europatips. Vi har ingen Jackpott och därmed lämnar jag inte in några rader, men läget är jag ändå intresserad av. Störst spelvärde ser jag helt klart i belgiska jumbon AS Eupen hemma mot den överraskande tabelltvåan Charleroi.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör nedan.

Värde i svängdörr i England och på AS Eupen i Belgien:

  • Arsenal – Chelsea är såklart superintressant. Strecken ser ut att ligga ungefär som oddsmarknaden, men 34 procent på krysset är såklart lite mycket. Läge för svängdörr i match ett!
  • Monaco har blivit lite väl hårt streckade. Lyon är bra och 28 procent av strecken på tvåan ger spelvärde. Men visst finns det alltid en risk för bakslag efter deras urladdning i helgen.
  • I match sju lottas matchen tyvärr och tyvärr inte till något direkt spelvärde. Den våghalsige väljer bort ettan och hoppas på den något spelvärda halvgarderingen från höger.
  • Klassiska Glasgow Rangers är hårt streckade hemma mot Aberdeen. En hel del av strecken ligger nog på hemmalagets klassiska status och värdet finns klart i krysset och tvåan.
  • Anderlecht ska säkert vara favoriter precis som de blivit, men 88 procent på ettan verkar vara på tok för mycket. Jag rekommenderar spel på både krysset och tvåan för de som har råd.
  • AS Eupen har 31 procent chans till vinst enligt oddsmarknaden, men bara 15 procent av strecken. Det ger ett superspelvärde på den belgiska ligajumbon. Det spelar för mig ingen roll att Charleroi har överraskat stort i år och tydligen till och med leder den belgiska bortatabellen. Jag litar mer på oddsmarknaden än i den genomsnittliga europatipsspelarens förmåga att analysera matchen med hjälp av tabellen (och utan insyn i ligan). AS Eupen är dagens mest spelvärda spel enligt mig.

Lycka till!

Fint värde i jumbon AS Eupen på Europatipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *