Stryktipset 2014-11-01: Värde i Reading, Wednesday och Millwall

Dags för ny stryktipsomgång och som vanligt (känns det som) är det jackpott och därmed bör det gå hitta rader med spelvärde. Jag utgår från streckfördelningen och sannolikhetsfördelningen när jag spelar Stryktipset. Mina sannolikhetsvärderingar baseras delvis eller helt på medeloddsen på oddsportal.com. Just nu ser jag mest värde i Reading, Sheffield Wednesday och Millwall. Det finns även värde i spik på Chelsea.

Tips 1: Streck vs sannolikhet på Stryktipset för samtliga omgångar 2017.

Tips 2: Beskrivning av hur beräkna utdelning på Stryktipset.

Tips 3: Rättningsmall för Stryktipset plus V75, V86, V64 och V65.

stryktipset_20141101värdeArsenal och Chelsea är jättefavoriter. Chelsea är spikvärda, men 1x i Arsenal – Burnley känns klart värt. Burnley dock väldigt mycket sämre än Arsenal såklart och kanske har jag inte råd med krysset. Med 13 miljoner i jackpottpåsen kan det bli fina pengar även om både Chelsea och Arsenal vinner…

Everton – Swansea är hyperintressant. Everton är starka och Swansea kanske är på väg tillbaka till storformen. Strecken och oddsen är hyfsat likvärdiga, men det är ett litet värde i tvåan. Jag tar dock 1:an ensam eller 1x tror jag. Möjligen 1×2…

Southampton är fantastiska och har en del spelvärde. Hull är dock ytterst svårslagna hemma på KC Stadium. Jag funderar på att lämna krysset ensamt, men vet inte säkert ännu.

Jag tror inte West Brom slår Leicester i Leicester, men visst är det en öppen match. Det blir dock nog etta eller 1x för mig.

Stoke – West Ham känns hopplös. Stoke har dock lite problem med skador och avstängningar. Vad jag kan se är ganska viktiga Phil Bardsley och Peter Crouch avstängda samt Robert Huth, Peter Odemwingie och Glenn Whelan långtidsskadade. Dessutom verkar Marc Muniesa vara ett litet frågetecken. Se t.ex. här och här för skadeläget. Kanske ett x2? West Ham verkar överraskande bra.

värdeBlackburn har gått starkt, men Reading är nog lite på gång och har fint spelvärde. Tydligen är Anton Ferdinand och Danny Williams på väg tillbaka, läs här eller lyssna på Svenska Spels stryktipspodd. Dock har Reading fortfarande många skador och Blackburn ska såklart vara favoriter. Jag lutar dock mot x2.

Derby går ju kanon, men Brentford är hemmastarka. Frågan är om den spelvärda ettan ska med eller om Derby helt enkelt är för bra…

För en gångs skull är Leeds inte överstreckade (till och med tvärtom). Trots värdet i Leeds tror jag inte alls på tvåan. Cardiff känns kraftigt på uppåtgående. Blir etta eller 1x (Leeds kryssar en del) här och kanske även ett oddsspel på Cardiff -0.75.

värdeSheffield Wednesday är extremt streckvärda och frågan är om Charlton lekt av sig. Jag har inte alls bestämt mig här ännu, men tvåan måste nog med.

Nottingham har svikit lite på slutet och kryssar mycket. Även Huddersfield har kryssat mycket på slutet och jag är sugen på krysset. Inget värde där dock…

Jag utgår också från kryss i Rotherham – Middlesbrough.

värdeMillwall har supervärde! Watford ska väl vara favoriter, men jag går nog på värde och plockar x2. Kanske helgardering om jag anser mig ha råd med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *