Stryktipset 2018-09-01: Spelvärde i Stoke

Dagens Stryktips ser riktigt intressant ut och jag ser några matcher med fint spelvärde. Allra finast tycker jag att Stoke är.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Några tankar till Stryktipset 2018-09-01:

  • Jag tycker inte att 90 procent på Manchester City är så farligt faktiskt. Spik på match 1.
  • Jag tror Crystal Palace slår Southampton, men 60 procent på ettan är nog lite för mycket. Jag spikade ettan i torsdags, men får nog plocka med krysset nu.
  • Derby spikade jag också i torsdags, men 50 procent på bortaplan är nog några procentenheter för mycket.
  • Veckans bästa drag måste Stoke vara! 16 procent på förhandsfavoriten i The Championship är ju otroligt och oddsmarknaden ger Stoke 25 procent. Dessutom backas jag av Masen, som till och med spelar emot West Brom på oddsmarknaden…
  • Trots Häckens sanslösa form spikar jag AIK. Anledningen är att Häcken trivs bra mycket bättre på konstgräs än naturligt och de senaste segrarna är tagna på just konstgräs.
  • Östersund har ett litet litet spelvärde vid jämförelse mellan streck och odds och jag tycker att x2 känns riktigt bra.

Lycka till!

Stryktipset 2018-09-01: Spelvärde i Stoke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *