Stryktipset: Valencia får inte vara med på min kupong

Stryktipset har blivit Europatipset och där är jag inte riktigt lika stark och får gå ännu lite mer efter oddsmarknaden vid värdering av matcherna.

Det blir ett tidigt inlägg idag. Påskafton och strålande väder har kommit emellan…

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tidiga tankar i samtliga matcher:

 1. Manchester City har naturligtvis chans att slå Liverpool på Wembley, men kommer betydligt mycket mer slitna här. Liten fördel Liverpool, men City hålls som knappa favoriter. Då tar jag x2.
 2. Manchester United till 82 procent tycker jag nästan blir löjligt. Lite sugen på singelkrysset som jag tog i United – Watford för några veckor sedan, men Norwich är lättare att få hål på. Jag väljer 1x i match 2.
 3. Southampton tycker jag är intressanta med Thomas Partey och Kieran Tierney borta i Arsenal.
 4. Brentford streckas för hårt och bör nog väljas bort. Jag helgarderar i nuläget, jag gissar att alla smarta system spelar 1x här och då kan tvåan på något sätt ändå vara spelvärd. Gissningsvis hamnar Brentford under 50 procent vid spelstopp.
 5. Villarreal borde vara slitna och lite nöjda efter avancemang i CL. Etta och kryss.
 6. Sista chansen för Alavés. Jag spikar på hemmafördelen!
 7. Valencia ska naturligtvis ha en vettig chans hemma mot Osasuna, men jag tar inte med ettan till de här strecken. Troligen namnet som gjort att stryktipsspelarna hamnat lite snett. Singelkryss, x2 eller möjligen helgardering rekas.
 8. Lazio skulle kunna vara ett singelstreck. Jag tog med krysset igår, men nu börjar det se ut som att en eventuell gardering kanske bör hamna på tvåan.
 9. Juventus är ytterligare ett möjligt singelstreck. Det börjar bli lite stretchat men jag tycker nog att Juve till 82 procent är ett av kupongens vettigaste singelstreck för den som vill spika storfavoriter.
 10. Exakt detsamma gäller Fiorentina till 81 procent. Måste jag välja mellan Juve och Fio väljer jag nog faktiskt Fio!
 11. Många ser ut att välja 1x i Saint-Étienne – Brest. Då tar jag x2 även om ettan känns intressant den också…
 12. Exakt detsama verkar gälla i Lille – Lens.
 13. I det västtyska derbyt i match tretton väljer jag nog bort krysset. Ettan känns vettig, men har jag plats med gardering väljs tvåan före krysset.

Lycka till!

Stryktipset: Valencia får inte vara med på min kupong
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-04-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *