Stryktipset: Oddset på Derby har dragit iväg idag. Spelvärde Bristol City!

Ingen jackpott på veckans Stryktips, men kupongen är extremt intressant med flera överstreckade favoriter att försöka gå emot. Jag spikar Manchester City och troligen Nottingham Forest, men därefter letar jag skrällspikar. Aston Villa ligger bra till.

Oddset på Derby County har dragit iväg idag och det har gett ett kraftigt spelvärde i Bristol City.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar kring lunchtid till samtliga matcher:

 1. Tottenham har vettig chans borta mot Brentford, men jag litar inte på dem och är tveksamma till stabiliteten. Jag singlar inte tvåan, men funderar vidare på hur jag ska gardera.
 2. Manchester City lämnas ensamma.
 3. Leicester vilar troligen en hel del startspelare med tanke på att fokus ligger på spelet i Europa. Jag singelstreckar Aston Villa med nuvarande förutsättningar. Men håller koll på startelvor och oddsrörelser under eftermiddagen.
 4. Jag är sugen på 1x i Norwich – Newcastle och med tanke på att tvåan ser ut att streckas lite för hårt blir det nog så.
 5. Jag var inne på 1x i Bournemouth – Fulham med tanke på att Fulham är klara för PL. Men står odds och streck så här måste jag tänka om.
 6. West Brom plockas nog bort med dessa förutsättningar.
 7. Likaså Swansea. Middlesbrough är bra!
 8. I Birmingham – Millwall vill jag ha med tvåan trots att den ser kraftigt överstreckad ut och krysset känns bra mycket mer troligt än ettan. Kanske blir det en ”åsnehalvgardering” här med x2 trots att spelvärdet finns på andra sidan.
 9. Reading är lite på gång. Jag väljer x2 i match 9.
 10. Nottingham Forest är klasser bättre än Peterborough. Men hemmalaget kommer sälja sig dyrt. Jag tror att det blir en överstreckad singeltvåa för mig, men funderar en vända till.
 11. Stoke till 54 procent känns ok, men ettan får inte närma sig 60 procent. 1x i nuläget.
 12. Många spikar Sheffield United och det kan vara vettigt, speciellt med tanke på att Billy Sharp ska vara tillbaka och lösa målskytteproblemen. Men till de här strecken tar jag åtminstone med krysset också.
 13. Derby är klara för nedflyttning och i gårdagens presskonferens inför matchen förklarade Wayne Rooney att han kommer att ge flera ungdomar chansen och han släppte till och med startelvan. Efter det har oddset på Derby höjts kraftigt (marknaden var seg, de stora rörelserna skedde idag på förmiddagen). Derby vaskar såklart inte matchen, men med tanke på oddsrörelserna flyttar jag min singeletta igår till x2 med övervikt på tvåan idag.

Lycka till!

Stryktipset: Oddset på Derby har dragit iväg idag. Spelvärde Bristol City!
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-04-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *