Stoke till 14 procent smakar mumma på Stryktipset

Jackpott på Stryktipset och kupongen bjuder på fyra stora favoriter där jag kommer singelstrecka två. Som det ser ut just nu blir det Manchester City och troligen Aston Villa. Men jag avvaktar startelvor och studerar streck och odds fram mot halv fyra. Det är ett generellt råd så här i slutspurten av säsongen. Det skulle kunna vara så att några tränare ger reserverna chansen (se Derby förra veckan) och då måste jag snabbt svänga om.

Bäst värde just nu tycker jag Stoke har till 14 procent. Middlesbrough är bra och måste vinna, men jag tycker att Stoke egentligen är precis lika bra och visar uppåtgående form.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar kring lunchtid till samtliga matcher:

 1. Manchester City tycker jag är en sund spik.
 2. Aston Villa kan också vara så. Villa borde få igång målskyttet mot Norwichs svajiga defensiv. Som läget ligger nu singlar jag ettan.
 3. Southampton streckas lite för hårt. Jag är inne på att ”dumspela” 1x, men med tanke på streckfördelningen och hur oddsmarknaden värderar matchen måste jag tänka en sväng till.
 4. Watford – Burnley är svåranalyserad. Burnley ser förbättrade ut, men vinner nästan aldrig borta. Jag tror att jag väljer ettan och krysset, som är något mer spelvärda än tvåan, men kanske blir det alla tecken.
 5. Wolves plockar jag bort. Krysset och tvåan till 28 procent vardera tycker jag är fint.
 6. Blackburn och Bournemouth behöver båda vinna. Det skulle kunna vara vettigt att plocka vort krysset. Men Bournemouth imponerar inte direkt trots att de har en jättestark trupp. Jag funderar vidare…
 7. Nottingham Forest är superstarka och har naturligtvis bra chans hemma mot Swansea. Men på 76 procent garderar jag ettan.
 8. Middlesbrough är bra och behöver vinna hemma mot Stoke. Men Stoke är i min bok lika bra på pappret och till de här strecken är x2 intressant.
 9. Bristol City tror jag har bra chans hemma mot Hull, men till de här strecken är ettan ganska kall. Jag tror att jag kommer välja ettan och tvåan, men är inte helt klar här.
 10. Cardiff kan vara en sund spik. Stannar strecken strax ovanför 50 procent väljer jag nog singelettan. Men avvakta startelvor och oddsrörelser fram mot spelstopp.
 11. Coventry kan också vara en riktigt intressant chansartad värdespik. Huddersfield är naturligtvis bra och jag har underskattat dem helsa säsongen, men sett till odds och streck måste jag strecka från vänster.
 12. Millwall behöver seger och ska ha jättechans mot nedflyttningsklara Peterborough. Men till de här strecken garderar jag. Bortalaget har varit förbättrade under Grant McCann.
 13. Reading – West Brom är omöjlig att analysera. Som läget är just nu spelar jag ettan och tvåan.

Lycka till!

Stoke till 14 procent smakar mumma på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-04-30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *