Stryktipset: Vågar vi vaska Crystal Palace?

Återigen jackpott på Stryktipset och denna gång blandas kupongen med matcher från England, Sverige, Italien, Spanien och Frankrike.

Vi har fem stora hemmafavoriter med odds en bra bit under 1.70 (tre under 1.50). Jag singlar nog Chelsea och Malmö. Möjligen också Liverpool. Men att spela rader med alla fem ettor är bara dumt och kanske till och med fyra av dem. Jag funderar på hur jag ska göra här. Antingen vaskas Crystal Palace helt eller så har jag med alla fem favoriter ”i ramen” och reducerar ned rader efteråt.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar sen förmiddag till samtliga matcher:

 1. Liverpool streckas inte överdrivet hårt hemma mot Tottenham. Jag garderade med krysset i mitt förslag igår, men kan mycket väl svänga över till singelettan. MEN då måste några andra favoriter väljas bort längre ned.
 2. Chelsea singlar jag troligen även om där är turbulent. Men 78 procent är såklart på gränsen och ett kryss eller tvåa här öppnar upp fina möjligheter på resten av kupongen.
 3. Manchester United har ju en hög höjd, men jag litar inte ett dugg på dem. Till de här strecken spelar jag 1x i match 3. Brighton är bra!
 4. Stryktipsspelarna spelar upp Burnley på form och motivation. Det blir nog x2 i match 4.
 5. Jag streckar Brentford först i match 5 trots liten överstreckning. Den första garderingen hamnar nog på tvåan som är mer spelvärd än krysset.
 6. Crystal Palace är kraftigt överstreckade om vi ska tro oddsmarknaden. Frågan är om jag vågar vaska den troliga ettan. Gardering blir det åtminstone.
 7. Oddset på Exeter har sänkts från omkring 2.20 i torsdags kväll till drygt 2.40 nu. Jag har inte hunnit läsa någon ny matchinfo, men det börjar snart luta mot x2 i match 7 trots Port Vales svaga form.
 8. Mansfield har streckats upp ganska kraftigt under fredag/lördag och trots att Forest Green är klara för League One och dessutom varit sämre på slutet ska nog min singeletta från igår garderas.
 9. Malmö FF singlar jag upp till åtminstone 75 procent trots att oddset på ettan stigit sedan igår. Har dessutom spelat MFF till en liten peng på spelbörsen till 1.60.
 10. Lazio garderas nog.
 11. Barcelona spikade jag igår, men till de här strecken bör de nog garderas. Barca är inte alls att lita på.
 12. Cadiz skulle absolut kunna vara en motivationsspik, men de vinner ogärna hemma. Jag tar åtminstone med krysset.
 13. Nice tippas först i den franska cupfinalen, men Nantes till 19 procent är intressant och åker med.

Lycka till!

Stryktipset: Vågar vi vaska Crystal Palace?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-05-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *