Ängelholm: Streckningen ökas på Stryktipset men oddset höjs

Sommaren börjar närma sig och stryktipskupongerna börja innehålla matcher från svensk division 1. Svårlöst på många sätt, men det öppnar samtidigt upp till fina möjligheter. Idag är det odds och streck kring Ängelholm som ser mest intressant ut än så länge. Vågar vi vaska Ängelholm? Jag avvaktar och ser…

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till några matcherer:

  • Jag spikade Elfsborg igår, men nu har de streckats upp till 66 procent och jag börjat helt klart tveka. Står sig streck vs odds exakt så här i alla matcher blir nog EIF min åsnespik, men jag letar sätt att gardera.
  • Hamarby TFF streckas alldeles för hårt till 59 procent. Jag spelar x2.
  • GAIS har naturligtvis en jättechans hemma mot Lunds BK, men till 82 procent kommer jag gardera.
  • Oddset på Ängelholm öppnade kring 1.70 i torsdags/fredags, för att sjunka till 1.60 i natt och i morse stiga till drygt 1.80. Med tanke på att de streckas över 70 procent just nu är det bara att gardera eller chansvaska ettan. Men Vänersborg saknar några spelare…
  • Oddset på Rennes har sjunkit ordentligt sedan igår (medelodds över 2.00 då, men var iofs nere kring strax ovanför 1.70 i morse). Jag singlar nog ettan till dessa förutsättningar.
  • Strasbourg spikades igår, men till 80 procent måste nog ettan garderas.

Lycka till!

Ängelholm: Streckningen ökas på Stryktipset men oddset höjs
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-05-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *