Southampton ska med på stryktipskupongen

Speciell stryktipskupong med fyra jättefavoriter och ett par/tre till som är väldigt sannolika. Det gäller att tänka till vid kupongmakandet så att det inte blir alltför favoritbetonat. Att betala för en massa rader som ger ett fåtal tusenlappar på 13 rätt är inget vidare.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till några matcher:

  • Liverpool ska naturligtvis ha toppchans hemma mot ett utcheckat Wolves. Men laget är slitet. Gör Manchester City några tidiga mål kanske Liverpool lägger ned och vilar ett gäng stjärnor inför CL-finalen. Jag tar nog med krysset.
  • Jag kan inte se Aston Villas defensiv klara sig mot Manchester City.
  • Everton är klara för spel i PL nästa säsong och det har spelats ut i oddsen. Spelvärd singeletta i nuläget.
  • Chelsea är verkligen svårbedömda här och borde kanske garderas. Men Watford kan väl inte störa ens ett utcheckat Chelsea?
  • Det räcker med oavgjort för Tottenham. Krysset till 13 procent är intressant.
  • Leicester ska ha bra chans hemma mot Southampton, men ser ut att bli kraftigt överstreckade. Den första garderingen sitter på tvåan med tanke på streck och odds. Tvåan är lika sannolik som krysset, men streckas betydligt mycket mindre.
  • Det räcker med kryss för att Milan ska ta guldet.

Lycka till!

Southampton ska med på stryktipskupongen
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2022-05-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *