Stryktipset: Dags för Norwich?

Stryktipsdags och denna vecka har vi matcher både från lördagen och söndagen. Jackpott som vanligt och en relativt svårlöst kupong ger möjligheter till fina pengar. Speciellt om det blir som jag tänker att Tottenham inte slår Norwich och Manchester City bara kryssar mot Sheffield United.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

  • Ettan på Watford börjar bli lite ansträngd, men jag tror fortfarande att jag kommer spika.
  • Tottenham har blivit stora favoriter mot Norwich. Den senaste tiden tycker jag inte Spurs har imponerat alls medan Norwich haft ordentlig otur. Jag tycker att 1x är ett riktigt fint spel här för den som vågar.
  • I Arsenal – Chelsea har faktiskt svängdörren (1-2) störst spelvärde.
  • Liverpool till 81 procent mot ett vasst Wolves är såklart lite för mycket egentligen, men Wolves har en dags mindre vila och det tror jag betyder mycket. Jag spikar ettan.
  • Manchester City har, liksom Wolves ovan, en dags mindre vila än motståndet. Det ska egentligen inte påverka deras breda trupp alltför mycket, men med tanke på att de tappar poäng här och där och att Sheffield United inte gärna förlorar tar jag med krysset.
  • Brentford kan vara en fin spik trots att de inte är alls lika bra borta som hemma.

Lycka till!

Stryktipset: Dags för Norwich?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset vecka 52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *