Stryktipset: Flera stora favoriter är överstreckade

Flera stora favoriter som alla är överstreckade på dagens kupong. Det finns risk för svag utdelning igen, men missar någon av dem finns möjligheter till finfin utdelning denna jackpottomgång.

På torsdagar skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2. Denna vecka har jag haft alldeles för mycket att göra och Redlineer fick vikariera. Läs hans tankar här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Några av de överstreckade favoriterna behandlas nedan.

  • Crystal Palace ska givetvis vara storfavoriter hemma mot Huddersfield, men 81 procent är för mycket. Huddersfield har jag garderat länge på slutet och de ha varit nära, men inte riktigt räckt till. Jag tar nog med krysset idag också.
  • Aston Villa ser riktigt bra ut nu och jag tror de kör över Blackburn. Men 78 procent är för mycket och krysset ska antagligen med.
  • Leeds är alltid överstreckade på Stryktipset och så också nu trots att formen är lite upp och ned. Jag garderar.
  • Nottingham visar inte superform. Swansea visade klass mot Manchester City. Trots det är tvåan bara streckad till 20 procent.
  • Sheffield United är bra och behöver vinna för uppflyttning, men Bristol City har visat klass periodvis. Gardering.

Lycka till!

Stryktipset: Flera stora favoriter är överstreckade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *