Stryktipset: Gardera veckans tre största favoriter

Bara matcher från Allsvenska och Superettan på dagens Stryktips och jag tycker det är riktigt svårtippat. Jag är fortfarande inte klar med flytt så det blir ett kort inlägg idag också. Veckans tre största favoriter tycker jag samtliga ska garderas.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Korta tankar i några matcher:

  • Brommapojkarna är kanske Allsvenskans sämsta lag, men Blåvitt är inte bra just nu och livrädda för att göra bort sig igen. Det kan skapa riktigt skakiga ben och jag ser fint värde i 18 och 12 procent på krysset respektive tvåan.
  • Brage ska självfallet vara klara favoriter mot IFK Värnamo, MEN de har inte 72 procents sannolikhet till att vinna. Överstreckade alltså!
  • AIK kan vara trötta i benen på söndag och Kalmar FF kan ha två bröder Elm tillbaka! Finfint värde i åtminstone krysset.
  • Tror stryktipsspelarna på en Granqvisteffekt i Helsingborg? HIF är ganska ordentligt överstreckade i match 13.

Lycka till!

 

Du har väl inte missat att du numera kan månadsspara i solenergiprojekt i Afrika och andra tillväxtmarknader? Gör något gott för världen, men med positiv förväntad avkastning till dig också!

 

Stryktipset: Gardera veckans tre största favoriter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *