Topptipset: Derby, Middlesbrough och Sheffield Wednesday överstreckade

Det är fortfarande några timmar kvar till spelstopp till kvällens Topptips så en del kan såklart hända, men här är dagens streckprocent och sannolikhetsutfall från oddsmarknaden. Titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare om du bättre vill förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Jag garderar eller går helt emot favoriterna Derby, Middlesbrough och Sheffield Wednesday ikväll. Observationer kring dessa tre matcher:

  • Derby har streckats för hårt. Bristol City är inget dåligt gäng och 16 procent på tvåan är intressant. Derby ska vara extremt nöjda med 2-2 borta mot Stoke senast. Stoke var det betydligt bättre laget.
  • Middlesbrough har också blivit hårt streckade. De har trots allt bara en poäng så här långt. Wigan är inga lejon borta dock.
  • Sheffield Wednesday till 72 procent känns överdrivet. De förlorade borta mot Millwall, men är ordentligt ursäktade där. En man mindre hela andra halvlek och trots det ordentligt tyck mot Millwalls kasse. En poäng för Luton så här långt, men de kan störa och gör ju mål varje gång.

Lycka till!

Topptipset: Derby, Middlesbrough och Sheffield Wednesday överstreckade
Topptipset 2019-08-20: Streck vs sannolikhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *