Stryktipset: Har mina spikförslag på Millwall och Swansea streckats för hårt?

Vi har jackpott på Stryktipset med en kupong med flera stora favoriter. Jag kommer gardera Brighton och troligen Newcastle och kanske också Man United. Men någon åsnespik måste jag nog ta med och kanske blir det någon av ovanstående och/eller Swansea som just nu ser ut att streckas lite för hårt. Millwall var ett annat spikförslag igår, men till de här strecken tar jag åtminstone med krysset hemma mot Sunderland.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Funderingar till flera matcher:

  • Newcastle ska naturligtvis ha vettig chans hemma mot West Ham. Jag är rädd för att West Ham kan vara på gång, men till de här strecken skulle ettan kunna vara ett vettigt singelstreck.
  • Jag har varit helt inne på spik Manchester Unied, men till 84 procent lockar det inte riktigt. Hittar jag sätt att gardera kommer jag göra det. Men kommer streckprocenten på ettan ner mot 80 fram mot spelstopp kan det bli spik ändå. det skulle ju betyda att de ”smarta” sena pengarna garderar.
  • Liverpool är ju en superspik sett till sträck och odds. Jag är dock tveksam jag också…
  • Brighton till 80 procent lockar inte mig. Jag tar åtminstone med krysset också. Troligen alla tecken.
  • Hull streckas lite för hårt. Jag rekade x2 igår och är inne på det idag också. Men det baseras bara på streckfördelningen. Får jag plats med ettan ska den med.
  • Millwall spikade jag på gårdagens system. Men Sunderland är bra, även utan sin skyttekung, och till de här strecken blir det fler tecken.
  • Samma resonemang gäller för Swansea – Birmingham. Men kan vi få ner ettan kring 66 procent är jag lite sugen på en åsnespik.

Lycka till!

Stryktipset: Har mina spikförslag på Millwall och Swansea streckats för hårt?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-02-04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *