Stryktipset: Jag spikar Aston Villa trots att de är något överstreckade.

Dagens omgång på Stryktipset bjuder på en hel del överstreckade favoriter som vanligt. Denna gång går jag emot mig själv genom att spika några av dem. Exempelvis Tottenham, Aston Villa och möjligen Leeds. Favoriter som jag troligen garderar (eller kanske helt går emot) är Watford och Preston.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Korta tankar till ett gäng av matcherna:

  • Tottenham är ordentligt hårt spelat, men skillnaden mellan toppen och botten är stor (större än någonsin?) i Premier League och jag spikar oftast i denna typ av matcher i år.
  • Jag spikade Watford i torsdags och jag tror verkligen de vinner, men med tanke på 17 procent på krysset bör nog det med.
  • Wolves är bra, men det är Bournemouth också. Med tanke på streckfördelningen spelar jag nog x2 här trots att Bournemouth inte har något kryss på bortaplan denna säsongen.
  • Jag spikar Aston Villa trots att de är något överstreckade.
  • Leeds är alltid överstreckade på Stryktipset, men Bolton är riktigt dåliga och ekonomin är kass och spelarlöner har uteblivit. Jag spikar kanske Leeds denna gång!
  • Preston är veckans mest överstreckade. Resultatraden imponerar, men de har ordentliga skadeproblem och har haft marginaler med sig på slutet. Jag funderar på x2, men väljer kanske 1x till slut med tanke på Millwalls bortastatistik.

Lycka till!

Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 50 2018

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *