Newcastle har streckats alldeles för hårt på Stryktipset

Stryktipset igen och äntligen dags för jackpott. Jag tycker att omgången ser intressant ut, men det är svårt med många tänkbara spikar överstreckade. Jag spikar Manchester City och troligen Bournemouth, men går helt emot Newcastle.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Några tankar:

  • Manchester City har 85 procents chans till vinst enligt oddsmarknaden och 91 procent av strecken ligger på City. Jag ger faktiskt Stryktipsfördelningen mer rätt än oddsen. Visst vinner City minst nio gånger av tio hemma mot Crystal Palace?
  • Veckans mest intressanta match är för mig helt given och jag hoppas att jag hinner titta i eftermiddag. Manchester United utan Mourinho är otroligt intressant. Jag gissar att flera spelare är heltaggade idag och chansar nog på en spik, men 67 procent på tvåan börjar bli lite saftigt. United har ju trots allt inte visat någonting ännu. Tvåa eller x2.
  • Bournemouth blir inte superfavoriter på grund av sviktande form. Men motståndet har varit mördande på slutet och kanske är formen helt ok ändå. Jag spikar nog, men Bournemouth har också streckats relativt hårt på slutet och det finns nog värde i bortalaget till 17 procent.
  • Huddersfield – Southampton är supersvår, men med tanke på streckfördelningen är 1x ett enkelt val.
  • Newcastle har streckats alldeles för hårt tycker jag. Jag spelar x2.
  • West Ham är otroligt bra, men Watford är inte alls dåliga och hemmalaget har streckats lite för hårt. Svårt val, men spelvärdet ligger helt klart i tvåan.
  • Nottingham Forest är hårt streckadeoch kanske lite för hårt. De spelar otroligt mycket oavgjort.
  • Rotherham har åtta oavgjorda i sina senaste tio. Ettan ser ut att ha bäst spelvärde, men jag väljer tvåan till krysset. West Brom är bra.

Lycka till!

Newcastle har streckats alldeles för hårt på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 51 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *