Vågar vi gå emot ett fint värvande Hull på Stryktipset?

Vi är tillbaka till en normal kupong på Stryktipset med matcher från Premier League och The Championship. Till det en härlig jackpott och massor av möjligheter.

Veckans kupong innehåller mängder av kraftigt överstreckade favoriter och sett match för match ska de vaskas. Det går dock inte göra på samtliga när det är så många och här gäller det att välja rätt för att inte få alltför svåra rader. Alternativet är som vanligt att reducera rader med några smarta villkor.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar om Stryktipset på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Tankar och observationer till samtliga matcher:

 1. Aston Villa till 67 procent på bortaplan i Premier League är lite väl mastigt oavsett motstånd. En av flera favoriter som skulle kunna vaskas på veckans kupong…
 2. Brighton hemma är oftast vettigt att luta sig mot, men nu möter man ett Crystal Palace på uppgång. Medeloddset på ettan var 1.71 igår kring lunch och är idag 1.84… Jag tar många tecken i match 2 på Stryktipset.
 3. Fulham ser fortsatt vettigt ut att vikta mot.
 4. Luton är kraftigt förbättrade, men mot Newcastle borta tror jag inte att de räcker till. Jag singlar om ettan inte drar långt över 80 procent.
 5. I Blackburn – QPR känns ett-tvåan korrekt.
 6. Sheffield Wednesday streckas först borta mot Huddersfield. Kanske blir det till och med en chansspik!
 7. Hull City har svag form, men har värvat fint i januari. Till de här strecken går det dock inte välja vänstersidan först. Vågar vi vaska?
 8. Jag har känsla för Norwich hemma mot formtoppade Coventry! Stannar ettan kring 42 procent chansspikar jag för att öppna upp för fina val på andra ställen på kupongen.
 9. Så som strecken verkar lägga sig i Preston – Ipswich ska ettan plockas före krysset. Det blir nog ett-tvåa för mig.
 10. Southampton är veckans klaraste spik enligt oddsmarknaden och jag håller med! Saints singlas före Newcastle om jag kan gardera en av dem.
 11. Jag tror att jag väljer Leicesters sida trots överstreckning i match 11. Ettan är bättre värdemässigt än krysset, men garderar jag blir det nog kryss ändå…
 12. Plymouth är högintressanta till 20 procent borta mot Swansea. Kryss och tvåa!
 13. Cardiff har värvat fint även om manager Bulut ville ha fler. Jag tror att de kan spela upp sig lite under våren efter en svag period, men frågan är om dagens match kommer för tidigt för de nya spelarna. Till 13 procent tycker jag dock att tvåan är högintressant och vänder nog gårdagens 1x till x2.

Lycka till!

Vågar vi gå emot ett fint värvande Hull på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2024-02-02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *