Vem trodde vi skulle se Luton Town i PL till 70 procent på Stryktipset?

Stryktipset vecka 6! Vi har en kupong med flera favoriter som verkar bli otroligt hårt streckade och jag antar att Tips-SM är anledningen. Det ger finfina möjligheter att hitta härligt spelvärda rader, men som vanligt måste några överstreckade tecken väljas för att inte spela alltför svårt. Kanske kan överstreckade Hull bli intressanta till slut? Luton är nära 70 procent redan nu och jag spikar dem inte till de förutsättningarna.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar om Stryktipset på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Tankar till 13 matcher:

 1. Newcastle United hade jag som spikförslag igår. Men tvåan ser ut att streckas mer än vad jag trodde. Jag avvaktar i nuläget men går den över 55 procent garderar jag.
 2. Liverpool spikas.
 3. Tottenham – Brighton är svår, men tvåan till 16 procent måste ju med.
 4. Jag streckar Fulham före Bournemouth.
 5. Alltså, vem trodde vi någonsin skulle se Luton Town i Premier League till (nästan) 70 procent på Stryktipset? Luton otroligt bra ut i dagsläget, men historiskt brukar det vara osunt att spika Luton som favoriter. Jag garderar, men vet inte om jag vågar vaska ettan. Sheffield United visar inte mycket…
 6. Wolves vaskar jag däremot trots att de är bra. Brentford har kapacitet att störa de flesta och till 19 procent är tvåan mumsig.
 7. JDT har lämnat Blackburn och trots all sanslös strul i klubben tror jag att det kan få en kortsiktig effekt i truppen. Ettan kan vara en intressant chansspik, men troligvis tar jag med tvåan också.
 8. Cardiff har värvat halvvettigt. Preston har kapacitet. Jag tror att jag väljer 1x, men närmar sig ettan 50 procent får jag nog vända på tecknet.
 9. Hull har värvat otroligt fint och jag vill bara spela dem. Men de streckas stenhårt och måste nog garderas. MEN om mycket sena pengar kommer in på krysset och tvåan och ettan trendar ner fram mot spelstopp skulle jag kunna singla den trots att den vid en ögonblicksbild är ful.
 10. Middlesbrough singlas nog med tanke på att Bristol City bör vara slitna och det finns en vettig högsta göjd hos hemmalaget. Men ettan får inte fortsätta stiga.
 11. I QPR – Norwich avvaktar jag. Magkänslan säger tvåa, men oddsmarknaden håller ju faktisk matchern helt jämn och 1x ser ut som det sunda valet.
 12. Sunderland ska bara vinna hemma mot ett kanske småslitet och bortasvagt Plymouth. Jag har gillat mycket i Sunderland de senaste säsongerna, men tycker inte att de ser jättebra ut just nu. De behövde en striker i januari, men värvade på andra positioner. Ettan ser ut som en vettig spik vid jämförelse mellan streck och odds, men jag är sugen på att gå emot många proffsiga system och istället vaska ettan!
 13. Leicester är ganska bra… Spik upp till 65 procent, men de handlar troligvis över det. Watford kan vara bra på att stänga igen och jag väljer troligtvis krysset före ettan, trots att ettan är mest spelvärd. Jag avvaktar…

Lycka till!

Vem trodde vi skulle se Luton Town i PL till 70 procent på Stryktipset?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2024-02-10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *