Burnley snuskigt överstreckade på dagens Stryktips

Tiden springer fram och det är lördag igen. Idag med jackpott på Stryktipset och jag tycker att Burnley är ordentligt överstreckade.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar kring några av dagens stryktipsmatcher:

  • I Manchester United stormar det ordentligt och det ryktas om att Mourinho kommer få sparken under helgen oavsett resultat i dagens match, även om det också har dementerats. Också i Newcastle är det problem och de saknar fortfarande seger. Ägare Mike Ashley ska ha bjudit på middag för att samla trupperna och vi får se hur det slår. Jag gissar att Man United kommer få svårt att få hål på Newcastles köttmur, men samtidigt finns det ordentlig kvalitet i hemmalaget och bestämmer de sig för att släppa loss kan det här gå bra. Jag spikade krysset i torsdags och funderar vidare på hur jag kommer göra idag. Sannolikheten för hemmaseger har ökat från 66 procent i torsdags till 69 procent just nu om vi ska tro oddsmarknaden.
  • Burnley är snuskigt överstreckat och ska åtminstone garderas och jag spelar troligen till och med ett spelvärt x2. Huddersfield var tydligen bra senast. Enligt oddsmarknaden har sannolikheten för hemmaseger minskat från 45 procent i torsdags till 42 procent idag.
  • Norwich är bra och jag tror på etta i match 9, men de är något överstreckade vid jämförelse mellan streck och odds. Jag kör på 1x tror jag, men Stoke har kvalitet och tvåan är spelvärd.
  • Swansea är också något överstreckade och jag plockar med krysset tidigt, men kan inte se Ipswich vinna här. 1x känns heltäckt.
  • Ångest i Blåvitt, men jag chansar nog med ettan trots att hemmalaget är stora favoriter. Hittar jag tillräckligt med enkelstreck på andra ställen vill jag dock gardera match tretton med ett kryss och kanske till och med en tvåa till 10 procent av strecken.

Lycka till!

Burnley snuskigt överstreckade på dagens Stryktips
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 40 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *