Stryktipset: Manchester City hemma mot Brighton spikar jag oavsett streckfördelning.

Dagens omgång på Stryktipset bjuder på några intressanta möjliga drag. Jag har känsla för många favoriter som Tottenham, Manchester City, Wolves, Birmingham, Brentford och Norrköping, som alla blivit överstreckade och frågan är var garderingarna ska sitta och vilken favorit som kanske helt ska gås emot.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar kring några av dagens matcher:

  • Chelsea – Liverpool är såklart högintressant och svårtippad. Jag utgick från krysset och tvåan initialt, men ettan till 33 procent tycker jag är mycket intressant den också… Helgardering om möjligt.
  • Everton har vunnit alla tretton hemmamatcher mot Fulham i Premier League! Otroligt och intressant, men inget jag lägger någon större vikt vid. Vid en jämförelse mellan streck och odds är det relativt jämnt, men med tanke på att Everton är icke överstreckade favoriter skulle de kunna spikas trots tveksam form.
  • Tottenham tror jag verkligen vinner borta i Huddersfield, men 16 procent på krysset är mycket intressant…
  • Manchester City hemma mot Brighton spikar jag oavsett streckfördelning.
  • Jag tycker att Leicester ska vara knappa favoriter borta i Newcastle och därmed är de ordentligt streckvärda i min bok.
  • Wolves är bra och intressanta i år, men de har blivit lite väl hårt streckade. Krysset och framför allt tvåan är riktigt spelvärda.
  • I Blackburn – Nottingham har vi veckans mest sannolika kryss och jag var länge inne på att spika krysset. Tvåan har ett litet spelvärde och följer med krysset på min kupong. Detta trots att jag gillar Blackburn och tror att de kommer prestera bra i år.
  • Brentford spikade jag i torsdags och jag tror att det blir en enkeletta idag också trots att hela 70 procent av strecken ligger på ettan.
  • Jag utgår från höger i match 12. Wigan är ganska bra, så 23 procent på tvåan är finfint. Kika in skadeläget dock, Wigan har möjliga anfallsproblem och Norwich har en allmänt lång skadelista.
  • IFK Norrköping spikade jag i torsdags, men både ettan och krysset är ordentligt spelvärda. Svårt…

Lycka till!

Stryktipset: Manchester City hemma mot Brighton spikar jag oavsett streckfördelning
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 39 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *