Stryktipset: Krysset intressant i Leeds

Helgens Stryktips presenteras redan på fredag kväll eftersom morgondagen är fullbokad. Det är ordentlig jackpott och chans för hyfsad utdelning trots flera stora favoriter. Intressant på Stryktipset denna vecka är exempelvis Ipswich och framför allt krysset i Leeds – Birmingham.

Tidiga tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar kring några matcher nu under fredagkvällen för Stryktipset V38:

  • Manchester City är gigantiska favoriter både på oddsmarknaden och på Stryktipset, men faktiskt inte överstreckad av stryktipsspelarna vid en jämförelse. Jag kommer spika, jag gissar att City är uppretade efter en svag insats mot Lyon.
  • Leicester spikade jag med tvekan till 64 procent tidigare i veckan och nu har det stuckit upp lite till. Det får bli en gardering här på något sätt tror jag.
  • Liverpool tycker jag fortfarande är värda att spika, men det börjar brännas kring 84 procent.
  • Aston Villa är en spelvärd spik vid jämförelse mellan streck och odds, men jag har stor krysskänsla och spelar 1x.
  • Bolton vann mycket turligt i början av säsongen, men nu har de börjat dala i tabellen. Ipswich skulle kunna vara en intressant chansspik till 44 procent.
  • Leeds är alltid överstreckade. Exempelvis förra veckan med  streck på 54 procent i en på förhand helt jämn match. Det kan bli lika illa denna vecka och Birmingham har ju spelat kryss förr. Riktigt intressant med 19 procent.
  • I Allsvenskan är samtliga tre favoriter faktiskt något understreckade vid jämförelse mellan streck och odds. Någon av dem skulle kunna vara en intressant chansspik. I torsdags valde jag Elfsborg.

Lycka till!

Stryktipset: Krysset intressant i Leeds
Stryktipset V38 2018: Krysset intressant i Leeds

Kreditkort hos Bank Norwegian kan ge gratis flygresor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *