Burnley till 12 procent oerhört fint på Stryktipset

Dagens Stryktips bjuder på en mycket intressant rad med flera överstreckade favoriter. Eftersom jackpotten är stor finns goda möjligheter till fin utdelning om några av dem faller. Veckans bästa streck tycker jag att krysset och tvåan i West Ham – Burnley är. Veckans andra stora favorit är Everton och de har också blivit ordentligt hårt streckade.

Tidiga men längre tankar till dagens omgång på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Observationer:

  • Leicester är bra och ska vara favoriter borta mot Cardiff och jag spikade i torsdags. Men 54 procent är nog lite för mycket. Den fruktansvärda helikopterolyckan förra veckan behöver dock inte nödvändigtvis vara negativ med avseende på lagets prestation på plan. Det finns många exempel på när sådana situationer har stärkt lag
  • Everton är veckans största favorit och ska nog så vara. Men 78 procent är mycket och Brighton gör det oerhört bra. Jag spikade Everton till 68 procent i torsdags, men 78 procent är lite för mycket och det finns ett stort spelvärde i krysset och tvåan. Jag har inte bestämt mig ännu.
  • Watford är ju bra, men har streckats lite för hårt borta mot Newcastle. Jag spikar möjligen krysset, men kanske hoppas jag på vändning för Newcastle och spelar 1x.
  • West Ham har fortsatt oerhört mycket skadade spelare. Aaron Cresswell testas sent. Jack Wilshere och Andy Carroll rapporteras vara tillbaka i mitten av november. Andriy Yarmolenko, Carlos Sanchez, Manuel Lanzini och Winston Reid är långtidsskadade. Dessutom är Mark Noble avstängd. Både West Ham och Burnley har raden 1-1-3 både hemma och borta. Med det sagt tycker jag alltså inte att West Ham inte ska vara favoriter, knappa sådana känns rimligt. Burnley är inget superlag. MEN BURNLEY ÄR BARA STRECKADE TILL 12 PROCENT! Otroligt spelvärde i x2 tycker jag.
  • Norwich spikade jag i torsdags och trots deras skadeproblem funderar jag på att spika idag också trots liten överstreckning.
  • Stoke imponerar inte i år. Middlesbrough är ett topplag. Enkelt val med x2.
  • Derby är riktigt bra, men kan vara slitna efter urladdningen i onsdags.

Lycka till!

Solenergi i Afrika – Nytt BBOXX-projekt i Rwanda till 6.75 procent!

Burnley till 12 procent oerhört fint på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 44 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *