Benevento har superdupervärde på Europatipset

Tillbaka med Europatipset efter gårdagens svåra Stryktips där jag till och med föreslog enkelkryss. Jag var rätt ute i mina kommentarer igår förutom i Birmingham – Hull där jag snackade x2…

Idag föreslår jag nedan bland annat Benevento och Atalanta.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Så, några tankar till dagens Europatips. Till att börja med observerar jag att vi inte har Jackpott och därför inga extra pengar i potten för tretton rätt. Det gör nog att jag avstår spel själv. Det finns dock en hel del matcher med finfina värdespel så kanske jag ångrar mig. Här är några tankar:

  • Ska FA-cupsagan för Wigan fortsätta? Svenska Europatipsspelarna ger dem ganska bra chans, större chans än vad oddsen lutar åt. Ordentligt svårtippat med ny manager i Southampton. Vilken vikt lägger Mark Hughes och Saints på FA-cupen just nu? Vid jämförelse mellan streck och odds ligger spelvärdet hos bortalaget och jag förslår streck från höger.
  • Celta Vigo är såklart stora favoriter hemma mot hopplösa Malaga, men de har blivit alldeles för stora favoriter på tipset och värdet ligger helt klart på krysset och tvåan.
  • Benevento har superdupervärde hemma mot Cagliari. Hemmalaget har 40 procent chans till vinst enligt oddsen men bara 25 procent av strecken. Helt klart en vettig chansspik!
  • Vi ser ut att ha en annan riktigt fin spik i Atalanta. Oddsmarknaden ger dem 65 procent chans till vinst i Verona men endast 57 procent av strecken ligger på ettan.
  • Guingamp har bara 18 procent chans till vinst enligt oddsen, men endast 9 procent av europatipsraderna ligger på tvåan. Det ger riktigt fint värde i tvåan!

Lycka till!

Benevento har superdupervärde på Europatipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *