Crotone har spelvärde på Europatipset

Söndagens Europatips bjuder som oftast på matcher från England, Spanien, Italien, Tyskland, Frankrike och Sverige. Det finns några intressanta matcher. Jag fastnar framförallt för att Crotone har spelvärde hemma mot Sampdoria. Även Leipzig ser riktigt intressanta ut.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs gärna kommentarerna till det inlägget också. Mycket intressanta diskussioner har utvecklats där.

Tankar till några av dagens matcher:

  • Tottenham är något överstreckade favoriter hemma mot Bournemouth, men inte så farligt ändå. Jag lämnar nog ettan borta trots att 11 procent så klart lockar.
  • Atletico Madrid är självfallet storfavoriter hemma mot Celta Vigo, men Celta är farliga och frågan är hur Atletico tacklar att ligan nu är körd. Jag tror självfallet på ettan, men vill nog åtminstone ha med krysset.
  • Villarreal är knappa favoriter borta mot Las Palmas och skulle kunna vara en chansspik. Glöm dock inte att Las Palmas har oerhört mycket att spela för för att rädda kontraktet och att Villarreal har en svag resultatrad bakom sig. Jag vill helgardera.
  • Leganes har fint värde borta mot Athletico Bilbao.
  • Crotone har spelvärde (supervärde) hemma mot Sampdoria. Nästan helt jämn match enligt oddsen, men bara 16 procent på ettan! Samp är bra, men Crotone har mycket att spela för. Spelvärdesmässigt är 1x givet!
  • Napoli är ett möjligt spikförslag. Det känns ju fel att spika något lag alls borta mot Inter, men det är vid sådana tillfällen som det kan vara värt att titta ordentligt på oddsen istället för lagnamnen.
  • Leipzig ser riktigt intressanta ut. 42 procent sannolikhet till vinst, men bara 31 procent av strecken!

Lycka till!

Crotone har spelvärde på Europatipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *