Jackpott på Stryktipset

Jackpott på Stryktipset

Jackpott på Stryktipset idag igen med 13 miljoner extra i 13-rättspotten. Därför blir det såklart ett spel idag. Extra pengar för 13 rätt ändrar förutsättningarna en del för hur jag spelar. Det är såklart fortfarande viktigt att hitta matcher med spelvärde, men under jackpottomgångar med en extra summa för tretton rätt kan det bli fin utdelning även när flera (men inte alla) favoriter vinner.

Tips 1: Streck vs sannolikhet på Stryktipset för samtliga omgångar 2017.

Tips 2: Beskrivning av hur beräkna utdelning på Stryktipset.

Tips 3: Rättningsmall för Stryktipset plus V75, V86, V64 och V65.

Nedan finns aktuell (klockan 11:05) streckfördelning på dagens Stryktipsomgång. Sannolikheten är uträknad från medeloddsen hos flera spelbolag med hjälp av oddsportal.com. Om spelbolagens oddssättning är den korrekta markören för sannolikhetsutfallet har vi  mest spelvärde i Blackburn och Millwall.

jackpott på stryktipset_201311026

Funderingar

Jag spelar ett matematiskt system idag tror jag. Spelet lämnas in senare, men här är mina tankar just nu.

1. Liverpool ska såklart vara favoriter hemma mot West Bromwich och runt 70% på ettan känns nog korrekt. West Brom har dock imponerat med bra resultat mot starkt motstånd och jag tycker att krysset och kanske tvåan ska med om man har råd. Blir nog 1x.

2. Aston Villa – Everton känns svår vilket också streckfördelningen visar. Liten övervikt på tvåan och jag tycker nog att Everton ska vara knappa favoriter trots att Benteke ska vara tillbaka i hemmalaget. En rak tvåa eller x2 här?

3. Manchester United är kanske överstreckade och det är väl egentligen idiotiskt att inte plocka med krysset, men jag tar nog enkelettan här med motiveringen att det är jackpott på Stryktipset… Stoke känns svaga i dagsläget och Ryan Shawcross sägs vara sjuk. Vinner inte United denna åtminstone fyra av fem gånger med dagens förutsättningar? Då är 82% inte så pjåkigt ändå.

4. Norwich har ingen rolig resultatrad, men har haft riktigt tuffa matcher på slutet. Det är i matcher som dagens som de ska plocka sina poäng och jag har feeling för ettan. Chansar på rak etta.

5. Blackburn känns sjuuuukt understreckade trots att Blackpool är mycket svårslagna och Blackburn bara är sådär borta. Blackpools försvarare Bradley Orr är inlånad från Blackburn och indisponibel. Hanley fortfarande avstängd i Blackburn. x2?

6. Enligt oddssättningen ligger värdet på Ipswich och Bolton har bara en seger i ligan. Dock har Bolton varit svårslagna på slutet och Ipswich vinner inte borta. Etta eller 1x? Observera dock skadeläget i Bolton, målvakten Adam Bogdan är skadad och fler ska finnas på skadelistan. Vidare vinner inte Bolton hemma…

7. Seriefinal mellan två formstarka lag och detta känns omöjligt att tippa. Jag funderar på att spika krysset eftersom QPR släpper in så extremt få mål. Enkelkryss, 1-2 eller helgardering?

8. Derby har imponerande resultat och spelat extremt målrikt under Steve McClarens tre matcher som manager. Man har lånat Andre Wisdom från Liverpool. Tyvärr har jag dålig koll på honom. Birmingham blandar och ger som vanligt och jag funderar på raka ettan eller att plocka med tvåan också. Funderar också på att spela överspelet här, över 2.5 mål finns i nuläget till över 1.80 vilket känns fint.

9. Leicester har varit riktigt bra hemma. Bournemouth har spelat upp sig och fick kryss borta mot Nottingham Forest senast. Dock pressade Nottingham ordentligt. Ettan ska såklart med, men frågan är om jag garderar med kryss

10. Reading är bra hemma och förlorar sällan. Millwall har ett okey facit borta (2-2-2) och är understreckade. Jag tar 1x.

11. Yeovil har ett extremt svagt facit, men många matcher har trots allt varit uddamålsförluster och detta mot lag som Leicester och QPR. Nottingham är ett topplag i Championship, men har viktige Lansbury avstängd. Frågan är om de ska garderas. Lutar åt x2.

12. Två starka lag men Bradfords form känns något svagare. De hoppas att skyttekungen Nahki Wells är skadefri. Matt Doherty skadad för Wolves. Svårtippat. Helgarderar.

13. Notts County svag form men får tillbaka bland annat lagkaptenen Dean Leacock efter sjukdom. De har tagit sina två vinster på hemmaplan. Preston är troligtvis det bättre laget och har kommit igång igen efter en svag inledning på oktober. x2 tar jag trots att värdet nog ligger på ettan.

UPPDATERING

Min rad blev (i ett något reducerat system):

1x – x2 – 1 – 1 – x2 – 1x – x – 1 – 1 – 1x – x2 – 1×2 – x2

Jag spelar mer än vanligt som folket idag, dels eftersom det är en jackpottomgång, dels eftersom jag värderar matcherna lite annorlunda än vad bolagen verkar göra.

Alltså Jackpott på Stryktipset idag. Ett stort lycka till vid spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *