Jättejackpott med överstreckande favoriter ger läge!

Vi har en jättejackpott på Stryktipset och mängder av alltför hårt streckade favoriter ger stort läge. Men då gäller det naturligtvis att några av dem missar.

Fulham streckas inte alltför hårt och blir min bank. I övrigt letar jag sätt att gardera de stora favoriterna.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar:

  • Liverpool streckas hårdast på kupongen. Jag tycker att det är med rätta, men till nästan 80 procent letar jag efter sätt att få plats att gardera.
  • West Ham är (så sklart) favoriter borta mot Leeds, men de streckas lite för hårt. Jag tror att jag spelar x2, men ettan är matchens mest spelvärda tecken och borde såklart komma med på kupongen egentligen.
  • Jag gillar verkligen Leicester och tycker de har en grym trupp. Men de har inte direkt imponerat i säsongsinledning och till de här strecken är det bara att gardera match 3. Burnley till 8 procent är otroligt intressant.
  • Everton har kraftiga skadeproblem. Jag garderar, men är givetvis trots det ändå favoriter hemma mot Norwich. Jag helgarderade på mitt system igår, men till de här strecken kanske jag tänker om och viktar lite mer mot vänster.
  • Fulham blir min första spik så länge streken ligger så här.
  • Jag singlade krysset i Nottingham – Millwall igår, men när det streckas till 38 procent rekommenderar jag faktiskt gubben/svängdörren/klyven (etta och tvåa)!
  • Sheffield United till 75 procent är bara att gardera. Hur slår all turbulens kring Derby på spelarna? Det kan slå på båda hållen. Stort spelvärde på både krysset och tvåan.
  • Stoke måste också garderas.

Lycka till!

Jättejackpott med överstreckande favoriter ger läge!
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-09-25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *