Jätteläge på Stryktipset!

En otroligt svår kupong ger jätteläge på Stryktipset denna veckan. Vi saknar uppenbara spikar och det gör att mängder av favoriter överstreckas något vansinnigt.

Den stora svårigheten för mig är att hålla ner svårighetsgraden på kupongen. Det går inte plocka bort varenda favorit för då är sannolikheten att träffa rätt minimal. Jag löser bland annat det genom att spika den största favoriten av dem alla, det vill säga Southampton borta mot Huddersfield.

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tretton tankar:

 1. Brentford på hemmaplan till 13 procent på hemmaplan tycker jag är intressant oavsett motstånd. Jag plockar bort Arsenal i match 1.
 2. Newcastle har stora skadebekymmer. Jag streckar från höger i match 2.
 3. Brighton har haft det lite jobbigare än vanligt på slutet, men när de understreckas som favoriter är det bara att strecka från höger tycker jag. Men krysset ska med!
 4. Burnley har varit katastrofala så här långt! West Ham har lite skadebekymmer, men Jarrod Bowen verkar vara redo. Jag tror att jag vaskar West Ham till de här strecken, men risken är att det blir lite väl hög svårighetsgrad på systemet. 1x i dagsläget, men jag följer utvecklingen.
 5. Crystal Palace spikas med Eze och Olise i startelvan. Avvakta till klockan 15.
 6. Med överstreckning på Sheffield United är det nog bara att strecka från höger i match 5.
 7. Jag spikade Middlesbrough igår i brist på bättre alternativ. Det finns ”risk” att det blir så idag också.
 8. Southampton singlas trots kraftig överstreckning. På dagens kupong måste någon eller några överstreckningar tas.
 9. Millwall är snuskigt överstreckade om oddsmarknaden värderar matchen korrekt. x2 trots Coventrys resultatrad.
 10. Jag tog ett-tvåan i match 10 på grund av att jag trodde att ettan skulle bli mer spelvärd än krysset. Nu ser det inte ut att bli så och då blir det nog x2. Grundtipset ligger på Sunderland.
 11. Preston är som många andra överstreckade. Cardiff ska inte underskattas. Jag streckar från höger, men vill helst ha alla tecken.
 12. Chansspik Blackburn!!!
 13. Jag streckar från höger i match 13. Hull ska inte underskattas.

Lycka till!

Jätteläge på Stryktipset!
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-11-25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *