Småöverstreckade favoriter på Stryktipset

Säsongen i England börjar lida mot sitt slut och vi får en stryktipskupong med matcher utspridda över Europa. Inte mycket att göra något åt, men personligen gillar jag det inte riktigt.

Denna vecka finns det många stora favoriter som överstreckas lite grann. Svårt att hitta vettiga spelvärda och smatidigt sannolika rader och mitt råd är att hålla ned insatserna. Speciellt med tanke på att vi inte har jackpott.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Observationer:

  • Chelsea är naturligtvis jättebra, men de hade en urladdning i onsdags och en dag mindre vila än City. Jag spikar ettan i match 1.
  • Jag är inne på att spika Liverpool, men till 85 procent redan nu börjar jag bli tveksam. Kanske krysset får plats.
  • Elfsborg skulle kunna vara en sund spik på plastgräset.
  • Huesca såg utt att bli ordentligt spelvärda tidigare i veckan, men det börjar rätta till sig nu. Det blir nog x2, men kanske vänder jag över till 1x eller helgardering om strecken justeras ytterligare.
  • Lyon saknar mängder av spelare och jag garderar.

Lycka till!

Småöverstreckade favoriter på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-05-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *