Snedstreckat i nästan alla matcher på Stryktipset

Det börjar närma sig sommar och det märks tydligt på veckans Stryktips med flera matcher från svensk division 1. Svårtlöst såklart, men vi har flera favoriter och det är risk för låg utdelning. Men nästan samtliga favoriter på kupongen är alltför hårt streckade och missar några av dem kan det såklart bli fina pengar fö tretton rätt.

Varje torsdag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här. (Nu under coronaosäkerheterna publicerar jag på fredagar).

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Observationer till samtliga matcher (för mer info läs gårdagens inlägg):

 1. Chelsea ska ha god chans i cupfinalen mot Leicester, men det börjar bli lite stretchat kring 63 procent. Krysset ska nog med.
 2. Brighton har äntligen säkrat kontraktet. West Ham behöver segern. Kallt kryss?
 3. Jag tror att Southampton har en god chans att avslöja sin katastrofala vårsäsong på ett bra sätt, men nu streckas de till 67 procent hemma mot nedflyttningsklara Fulham. Inget lag har egentligen något att spela för och därför är det nog vettigt att gardera.
 4. Juventus är värdelösa i nuläget. Inte har firat seriesegern. Svårlöst, men jag är inne på att plocka bort krysset.
 5. Lazio är bättre än Roma. På en svårnavigerad kupong kan tvåan i Romderbyt vara en vettig chansspik.
 6. Sporting har inte förlorat i ligan på hela säsongen! Då tycker jag att 22 procent på krysset och 19 på tvåan är intressant trots att de firat guldet i veckan. Men Benfica är såklart ingen lätt nöt att knäcka.
 7. Genk har varit bra på slutet, men Anderlecht är svårslagna, speciellt på deras hemmaplan. Jag spelar 1x.
 8. Helsingborg är naturligtvis bra i Superettan, men Öster är tippade att hänga med i toppen och 12 procent på tvåan är intressant.
 9. Brommapojkarna är jättefavoriter, men oddset har stigit en aning under natten. Jag tror att jag lämnar ettan ensam trots streckfördelningen, men får kolla av odds och streck fram mot spelstopp också.
 10. Gefle streckas för hårt.
 11. Likaså Örebro Syrianska.
 12. Åtvidaberg streckas nog en hel del på namnet. Jag viktar från vänster.
 13. Lund är hemmastarka. Något överstreckade, men jag är inne på singelettan.

Lycka till!

Snedstreckat i nästan alla matcher på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-05-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *