Stryktipset söndagen 23 maj – Streck vs sannolikhet

Söndagsstryktips! Vi har avslutning i Premier League och full omgång och tio matcher på Stryktipset. Det är svårt att analysera med vilken vilja lagen utan något att spela för får in till matchen. Avvakta startelvorna!

Varje torsdag eller fredag skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Tankar till alla matcherna:

 1. Chelsea skulle kunna vara en vettig spik sett till streck och odds. Men jag vill ha med krysset. Aston Villa borta är ingen skrattmatch. Speciellt inte med Jack Grealish tillbaka.
 2. Liverpool streckas till nästan 90 procent. Otroligt mycket såklart. Jag spikade i fredags, men kommer försöka hitta ett sätt att gardera med krysset idag.
 3. Leicester skulle också kunna lämnas ensamma. Jag valde ettan och tvåan i fredags, men till de här strecken tycker jag nästan att krysset är mest intressant trots att inget lag egentligen är nöjda med oavgjort. 1x?
 4. Med vilken insats går Manchester City in idag? Jag vill helst ha med alla tecken.
 5. Jag tycker att Brighton till 14 procent är högintressant.
 6. Jag har inte läst på om med vilken startelva Manchester United ställer upp här, men med tanke på att de spelar Europafinal på onsdag tänker jag att det blir ordentligt reservbetonat. Avvakta startelvorna och fundera på singelettan!
 7. West Ham är lite lagom överstreckade. Jag tror att jag väljer 1x, men tvåan är egentligen det tecken med mest spelvärde.
 8. Leeds är ett möjligt singelstreck, men till nästan 80 procent letar jag sätt att gardera.
 9. Jag har känsla för feeling för Sheffield United idag. Vill avsluta snyggt inför publik.
 10. Fulham – Newcastle tycker jag är omöjlig på förhand. 1-1?
 11. Det har spekulerats friskt kring Atalanta och med vilken vilja de kommer till kvällens match. Oddset på ettan har sjunkit en del sedan i fredags.
 12. Djurgården kan absolut vara ett singelstreck. Men IFK Göteborg är bättre mot starkt motstånd än när de ska föra spelet.
 13. BK Häcken har stora bekymmer, men har egentligen ett toppgäng. Bättre än Varbergs BoIS, men bortalaget underskattas ständigt av odds- och stryktipsspelare. Jag garderar.

Lycka till!

Stryktipset söndagen 23 maj - Streck vs sannolikhet
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2021-05-23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *