Spela x2 på Stryktipset

Vid en snabb överblick på veckans rader ser det ut som att det går få fint spelvärde genom att övervikta högersidan med x2 eller singeltvåor i de flesta matcher. Men detta måste naturligtvis kombineras med någon eller några spikettor för att sannolikheten att sätta tretton inte ska bli alltför liten.

Häng med för tankar nedan!

Varje vecka skriver jag tidiga, men lite mer utförliga, tankar på 1×2.se. Se mina inlägg här.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan. Läs också kommentarerna för det inlägget.

Några funderingar:

  • Arsenal ser ut att kunna bli en superspik vid direkt jämförelse mellan streck och odds. Jag vill åtminstone ha med krysset, men får vi Arsenal under 60 procent är det en spelteoretisk fantastisk spik.
  • Jag kommer inte singla Liverpool. Igår vaskade jag dem helt och är sugen på detsamma igen. Någon eller några av superfavoriterna måste missa för att det ska vara värt att vara med. x2???
  • Fulham har varit överstreckade redan från igår. Till de här strecken spelar jag nog x2, men faller Fulham till en bit under 50 procent under sista timmen vänder jag nog helt på klacken och singlar ettan för att göra något annorlunda än proffsspelarna. Magkänslan säger Fulham.
  • Jag singlade Atalanta på mitt förslag igår, men till de här förutsättningarna går det inte.
  • Liknande resonemang för Almeria.
  • Athletic Bilbao tycker jag fortfarande är en fin spik. Men jag håller koll på om Iago Aspas kommer till spel för Celta Vigo. Matchstart kl 16:15 så den informationen hinner vi få.
  • Lille plockar jag bort trots starkt hemmafacit. Antingen x2 eller till och med singeltvåan?

Lycka till!

Spela x2 på Stryktipset
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset 2023-05-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *