Bournemouth på Stryktipset?

Ny stryktipsomgång och ny genomgång av streckfördelningen och sannolikheten för alla matcher. Sannolikheten beräknas som vanligt från medeloddsen på oddsportal.com. I förra veckan blev det inga pengar på tio rätt och det är dags för jackpott och därmed finns stora möjligheter att hitta rader med fint värde! Än så länge har jag fastnat för Bournemouth.

Tips 1: Streck vs sannolikhet på Stryktipset för samtliga omgångar 2017.

Tips 2: Beskrivning av hur beräkna utdelning på Stryktipset.

Tips 3: Rättningsmall för Stryktipset plus V75, V86, V64 och V65.

Streck vs sannolikhet för Stryktipset 2014-10-04
Streck vs sannolikhet för Stryktipset 2014-10-04

Tankar och idéer i tre av matcherna:

  • Aston Villa har gått ganska bra i år, men i de två senaste mot förväntade topplagen Arsenal och Chelsea har de varit chanslösa. Nu är det dags för ytterligare ett topplag i Manchester City och City har ett fint värde och kan kanske vara en fin spik trots att Christian Benteke verkar vara tillbaka. Krysset är också något understreckat och kanske ska med? Jag tror dock jag spikar tvåan.
  • Hull är något understreckade om man jämför streck och odds, men här tycker jag att oddsen ligger lite fel. Hull har gått tungt ett tag och Crystal Palace har kommit igång lite. Vidare, i inbördes möten mellan lagen har Krystallpalatset vunnit eller spelat oavgjort i sju raka!
  • För mig har Bournemouth riktigt fint värde. Enligt oddsen har de 45% chans till vinst och strecken ligger jämnt fördelade. Bolton har gått katastrofalt. Bournemouth började säsongen fint men har tappat lite i fart. Senast förlorade man med 0-2 mot topplaget Derby, men detta efter två sena mål av Derby efter en utvisning för Bournemouth. I Bolton har managern Dougie Freedman lämnat och frågan är vilken effekt det får. Troligen spikar jag Bournemouth här, men tar kanske kanske med krysset.

Det är alltså Jackpott denna vecka på Stryktipset och det bör gå hitta fint värde. I jackpottomgångar kan det bli fin utdelning även om favoriterna vinner, men för de stora pengarna kan det vara smart att gå emot några av de överstreckade storfavoriterna. Kanske Berby och/eller Norwich? Jag tror verkligen att båda dessa vinner och har ännu inte bestämt mig om ettorna ska garderas eller till och med utelämnas.

UPPDATERING:

Nu har jag (redan) lämnat in mina rader. Jag valde bland annat att spika Leicester och Derby trots att värdet egentligen ligger på x2 i dessa matcher. Manchester City har fint värde som spik och jag plockade enkeltvåan. Norwich garderade jag med kryss. Tog även med krysset i Swansea-Newcastle trots Newcastles kräftgång. Efter mycket eftertanke valde jag till slut att spika Bournemouth.

Bournemouth i träning. Bild från förhandssnack här.
Bournemouth i träning. Bild från förhandssnack här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *