Stryktipset: Är Newcastle ens värda att lägga streck på?

Otroligt intressant omgång på Stryktipset med flera stora och överstreckade favoriter i fara. Till det kommer en fet Jackpott!

Jag väljer att spika Leeds, men att gardera – eller troligtvis helt gå emot – både Newcastle och Middlesbrough som blivit alldeles för hårt streckade.

Tidiga tankar till alla omgångar på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Funderingar:

  • Newcastle till 75 procent är bland det värsta jag sett. Huddersfield är avhängda, men de är inte såååå långt efter övriga bottenlag kapacitetsmässigt och 16 procent på krysset och 9 på tvåan är otroligt. Jag spelade 1x i torsdags, men funderar nu på enkelkrysset eller x2…
  • Leicester är bättre än vad resultaten visat på sistone. Jag gillar ettan till 47 procent, men plockar nog med krysset ändå. Crystal Palace är svårspelade.
  • Blackburn är katastrofalt svaga just nu och jag spikade Birmingham i torsdags. Jag är fortfarande sugen på ettan, men till 61 procent börjar det bli något stretchat.
  • Sheffield United är ett av ligans absolut bästa lag och till 26 procent är de intressanta.
  • QPR har haft skadebekymmer på slutet och till det stor otur. Nu är det verkligen läge för att det vänder och jag ser en potentiell skräll i tvåan i match sex. Middlesbrough är inte super och har inte toppform!
  • Norwich är otroligt bra, men det är Bristol City också. Tvåan är spelvärd.
  • Leeds är som vanligt överstreckade och borde kanske garderas, men Bolton är otroligt dåliga och jag spikar ettan trots allt.
  • Otroligt spelvärde i Rotherham enligt mig. De ser förbättrade ut! För mig är x2 ett enkelt val i match tretton.

Lycka till!

Stryktipset: Är Newcastle ens värda att lägga streck på?
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 8 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *