Stryktipset V7 2019: Coventry kupongens mest överstreckade

Intressant omgång på Stryktipset idag med de flesta matcherna från League One. Jag kommer att spika främst i kupongens övre regioner för att kunna gardera lite mer där nere.

Tidiga tankar till alla omgångar på Stryktipset och Topptipset publicerades i torsdags på 1×2.se. Speciellt intressant att läsa på lite extra idag med tanke på lag från lägre serierna.

Är du ny på sidan tycker jag att du ska titta på mitt inlägg Stryktipset 2017 och klicka vidare för att bättre förstå vad jag gör kring streckprocent och sannolikhet nedan.

Några observationer vid jämförelse mellan odds och streck:

  • Manchester City är superstreckade (och lär bli något mer streckade under dagen), men ändå inte överstreckade. Jag spikar. 0-5?
  • AFC Wimbledon ska ju egentligen inte ha en chans mot Millwall, men båda skrällde ju senast. Vid jämförelse mellan streck och odds är spiktvåan given för mig, men om jag har möjlighet ska jag försöka avvakta Millwalls startelva.
  • Sheffield United är överstreckade, men möjligen ett spikförslag ändå för mig. Kanske åker krysset med.
  • Exakt samma gäller för Norwich och Barnsley i matcher 5 och 7.
  • Coventry är nog kupongens mest överstreckade (tillsammans med Newport, beroende på hur man ser det…). Det är klart att Coventry troligen vinner hemma mot ett formsvagt Walsall, men oddsmarknaden ger faktiskt bara 49 procents chans för en etta i match 10.

Lycka till!

Stryktipset V7 2019: Coventry kupongens mest överstreckade
Streckfördelning och sannolikhet på Stryktipset v 7 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *